SSN Helse, Ringerike

Katarina Poleszynski er samtaleterapeut på Ringerike og er tilgjengelig alle dager. På torsdager kan du i tillegg treffe psykolog Kristina Fjeldheim. Bestill time eller ta kontakt med Katarina eller Kristina på telefon dersom du trenger noen å snakke med.

Timebestilling:

  • Du vil motta en bekreftelse på SMS når timen er bestilt, samt en ny SMS i forkant av timen, med påminnelse om din avtale.
  • Avbestilling må skje senest 24 timer før timen starter. Fra og med 1.1.2020 vil du bli fakturert kr 350,- i egenandel dersom du uteblir fra timen din eller gir beskjed for sent. Avbestilling skjer på samme sted som bestilling, via Min Side i Physica Timebestilling.
  • OBS! Dersom det tilsynelatende ser fullbooket ut i timebestillingssystemet, kan dette raskt endres. Vi anbefaler deg å sjekke igjen senere!

Katarina Poleszynski foto: Heidi KortnerKatarina Poleszynski

31 00 84 83

Kontor: E105

Timebestilling


Katarina har en mastergrad i psykologi og har bred erfaring med både veiledningssamtaler og terapeutiske samtaler om temaer knyttet til psykisk og fysisk helse. Katarina er spesielt opptatt av hvordan overgangsutfordringer og ulike belastninger i livet former oss, og hvilken betydning vår relasjon til oss selv og til andre har for hvordan vi mennesker har det.


Kristina Fjeldheim, psykologKristina Fjeldheim

31 00 83 10

Psykolog
Kontor: C104

Timebestilling

Kristina er utdannet psykolog og har mange års erfaring med behandling av unge voksne og voksne, både individuelt og i grupper. Hun har jobbet med behandling av ulike typer psykiske lidelser og plager, som angst, depresjon, selvfølelsesproblematikk, relasjonsvansker, stressrelaterte plager og livsstilsproblematikk.