SSN Helse, Notodden

Trenger du noen å snakke med? Bestill time til førstegangssamtale via timebestillingsknappen under. Om du allerede går hos oss, får du nye timer fortløpende fra din psykolog.

Ved akutt hjelp ta kontakt med legevakt: 116 117 eller kontakt din fastlege.

Notodden Kommune - Psykisk helsehjelp. 

Timebestilling på nett:

  • Den første samtalen er en kort samtale for å avklare hjelpebehov og veien videre. 
  • Nye timer blir satt opp fortløpende etter behov (du trenger ikke selv bestille flere timer etter førstegangssamtalen).
  • Du vil motta en bekreftelse på SMS når timen er bestilt, samt en ny SMS i forkant av timen, med påminnelse om din avtale.

Benytter du allerede samtaletilbudet?

  • Dersom du allerede går i samtaler hos oss og ikke har satt opp ny time av ulike årsaker, booker du deg inn til psykologen din for å avtale ny time ved behov.
  • Dersom du har gått hos oss tidligere og ønsker å starte opp igjen, booker du deg inn til den du har gått hos tidligere. Telefonnummer finner du ved bildet av din terapeut eller psykolog.

Drop-in:

SSN Helse Notodden tilbyr digitale drop-in-samtaler mandag-torsdag klokken 14.30.-15.00.  Ring oss, og vi kan koble på video om du ønsker. Telefonnummer finner du ved siden av bildet av terapeutene nedenfor.

Hvis du har akutt behov for hjelp må du ringe 113, legevakten 116117 eller fastlegen din.

Evaluering:

Vi i samtaletjenesten er opptatt av at du skal få best mulig hjelp. Vi ønsker derfor
at du fyller ut kartleggingen du får tilsendt på telefon to dager før timen din. Dette er en god forberedelse til en god samtale.

Avbestilling av time:

  • Avbestilling må skje senest 24 timer før timen starter.
  • Du vil bli fakturert kr 350,- i egenandel dersom du uteblir fra timen din eller gir beskjed for sent.
  • Avbestilling skjer på samme sted som bestilling, via Min Side i Physica Timebestilling.


Ingunn Vaadal, psykolog

KonIngunn Vaadal foto: Heidi Kortnertor: L231. I 2. etasje i L-fløyen ved hustrykkeriet, følg skilting i taket.
Tlf.: 31 00 84 92

Ingunn er ikke tilgjengelig for drop-in på Notodden høst 2021.

Timebestilling

Ingunn er utdannet psykolog og tilbyr profesjonelle samtaler på Notodden. Ingunn er spesielt engasjert i hvordan vi mennesker har det med oss selv og andre - og hvordan belastninger i livet kan påvirke oss. 


 Tiril Anja Matland, psykolog

Tiril Anja Matland, psykolog

Kontor: L231. I 2. etasje i L-fløyen ved hustrykkeriet, følg skilting i taket.
Tlf.: 31 00 82 84

Timebestilling

Drop-in: Tiril er tilgjengelig for drop-in mandag til torsdag (kl. 14.30-15.00). Tiril er tilgjengelig for drop in på kontoret mandag og tirsdag, og per telefon (med mulighet for å koble til video om ønskelig) mandag, tirsdag, onsdag og torsdag, på tlf.: 31 00 82 84.

Tiril Anja Matland er utdannet psykolog. Tiril har jobbet mye med unge mennesker med rus- og avhengighetsproblematikk, traumer, ADHD, angst, depresjon og utfordringer i nære relasjoner. Tiril er opptatt av å forstå hvordan ulike hendelser i livet påvirker oss, og hun er spesielt god på det å identifisere vanskelige følelser og tanker som kan være krevende å håndtere på egenhånd.


 

 

 


 

Dersom du kommer til lukket dør hos samtaleterapeut/psykolog, kan du legge igjen ditt telefonnummer hos servicekoordinatoren i SSNs servicekontor, og du vil bli oppringt.

 

 

Ikke fornøyd?

Vi ønsker til enhver tid å gi best mulig hjelp til deg som student. Vi setter derfor stor pris på om du tar kontakt med oss hvis det er noe du ikke er fornøyd med.

Ta kontakt med direktør for helse, barnehage og studentrelasjoner, Hanne K. Bratland på e-post: [email protected].

Vennligst ikke skriv personsensitive opplysninger i e-post. Be heller om å bli oppringt.
Helsetjenester kan også klages inn til Helsetilsynet >>