SSN Helse, Bø

Trenger du noen å snakke med? Bestill time til førstegangssamtale via timebestillingsknappen under. Om du allerede går hos oss, får du nye timer fortløpende fra din terapeut/psykolog.

Det må dessverre påregnes noe ventetid, da det ventes inn en ny psykolog ved årsskiftet. Vikarierende psykolog er tilgjengelig digitalt på tirsdager og onsdager i Bø.

Timebestilling på nett:

  • Timebestilling på nett via timebestillingsknapp gjelder KUN TIL FØRSTEGANGSSAMTALE (altså om du ikke har vært til samtale hos psykolog/samtaleterapeut tidligere).
  • Den første samtalen er en kort samtale for å avklare hjelpebehov og veien videre. Du vil ikke nødvendigvis fortsette å gå i samtaler med den du hadde førstegangssamtalen med.
  • Nye timer blir satt opp fortløpende etter behov (du trenger ikke selv bestille flere timer etter førstegangssamtalen).
  • Du vil motta en bekreftelse på SMS når timen er bestilt, samt en ny SMS i forkant av timen, med påminnelse om din avtale.

Benytter du allerede samtaletilbudet?

  • Dersom du allerede går i samtaler hos oss og ikke har satt opp ny time av ulike årsaker, ringer du terapeuten din for å avtale ny time ved behov.
  • Dersom du har gått hos oss tidligere og ønsker å starte opp igjen, ringer du den du har gått hos tidligere.

Avbestilling av time:

  • Avbestilling må skje senest 24 timer før timen starter.
  • Du vil bli fakturert kr 350,- i egenandel dersom du uteblir fra timen din eller gir beskjed for sent.
  • Avbestilling skjer på samme sted som bestilling, via Min Side i Physica Timebestilling.

 

Timebestilling
OBS! Timebestilling på nett gjelder kun NYE studenter til tilbudet.


Psykolog Thea Grepperud
Thea Grepperud, psykolog (vikar)

Kan nås på 31 00 83 84 på onsdager.

Thea er utdannet psykolog og er midlertidig ansatt ved SSN ved siden av å gå forfatterstudiet ved USN. Thea liker å jobbe med alt fra små til store utfordringer og er tilgjengelig for samtaler på onsdager, samt tirsdag og torsdag morgen.


Kristin Maute foto: Heidi Kortner
Kristin Maute, psykolog (vikar)

31 00 84 50
 

Kristin er utdannet psykolog og er tilgjengelig for digital samtale tirsdager og onsdager i Bø. Kristin har mange års erfaring med behandling av for eksempel angst og tvang, depresjon, traumer og også avhengighet til spill, pornografi og rus. Kristin liker også godt å jobbe med å heve iboende ressurser i hver enkelt menneske, for eksempel ved utfordringer med selvtillit og selvfølelse.


Lisbeth Weltha foto: Heidi KortnerLisbeth Weltha

31 00 83 84 

Samtaleterapeut
Kontor: 1-147 (Kontoret ligger til høyre for hovedinngangen, i gangen bak ekspedisjonen).

Lisbeth er sosionom og kognitiv terapeut og har jobbet mye med rus- og avhengighetsproblematikk. Lisbeth har lang erfaring med å jobbe med unge voksne, både med individuelle samtaler og i grupper.


Unni Stensland, samtaleterapeut
Unni Stensland, samtaleterapeut

 

Unni er tilgjengelig for digitale samtaler på fredager.

Unni er sosionom med videreutdanning i familieterapi og kognitiv terapi og har mange års erfaring fra samtalearbeid.  


 

 


Samtaletilbudet er tilgjengelig både digitalt (på Teams/Skype og telefon) og ved fysisk oppmøte. Avtale samtaleform direkte med din samtaleterapeut/psykolog.

Dersom du kommer til lukket dør hos samtaleterapeut/psykolog, kan du legge igjen ditt telefonnummer hos servicekoordinatoren i SSNs servicekontor, og du vil bli oppringt.