SSN Helse, Bø

Trenger du noen å snakke med? Bestill time til førstegangssamtale via timebestillingsknappen under. Om du allerede går hos oss, får du nye timer fortløpende fra din terapeut/psykolog.

Timebestilling på nett:

  • Timebestilling på nett via timebestillingsknapp gjelder KUN TIL FØRSTEGANGSSAMTALE (Hvis du ikke har benyttet deg av SSNs tilbud tidligere eller hvis det er mange måneder siden sist).
  • Den første samtalen er en kort samtale for å avklare hjelpebehov og veien videre. Du vil ikke nødvendigvis fortsette å gå i samtaler med den du hadde førstegangssamtalen med.
  • Nye timer blir satt opp fortløpende etter behov (du trenger ikke selv bestille flere timer etter førstegangssamtalen).
  • Du vil motta en bekreftelse på SMS når timen er bestilt, samt en ny SMS i forkant av timen, med påminnelse om din avtale. Telefonnummer finner du under bildet av din terapeut eller psykolog.

Benytter du allerede samtaletilbudet?

  • Dersom du allerede går i samtaler hos oss og ikke har satt opp ny time av ulike årsaker, ringer du terapeuten din for å avtale ny time ved behov.
  • Dersom du har gått hos oss tidligere og ønsker å starte opp igjen, ringer du den du har gått hos tidligere.

Drop-in:

SSN Helse tilbyr nå drop-in-samtaler hver ettermiddag fra mandag-torsdag fra klokken 14.30-15.00. Du kan velge om du ønsker å komme til oss på kontoret, eller ringe. Telefonnummer finner du ved siden av bildet av terapeutene nedenfor.

Avbestilling av time:

  • Avbestilling må skje senest 24 timer før timen starter.
  • Du vil bli fakturert kr 350,- i egenandel dersom du uteblir fra timen din eller gir beskjed for sent.
  • Avbestilling skjer på samme sted som bestilling, via Min Side i Physica Timebestilling.

OBS! Timebestilling på nett gjelder kun NYE studenter til tilbudet.


Psykolog HIlde KaasaHilde Kaasa, psykolog

31 00 83 18

Timebestilling

Hilde er utdannet psykolog, har jobbet som det i mange år og har bred erfaring med ulike psykologiske problemstillinger. Hilde kan hjelpe deg med små og store utfordringer, gjerne de som merkes best i forhold til andre mennesker. Hilde kan for eksempel hjelpe til med angst, brudd i vennskap, kjærlighetssorg, nedstemthet, studiepress og lav selvfølelse. 


Psykolog Thea Grepperud
Thea Grepperud, psykolog (vikar)

Kan nås på 31 00 83 84 på onsdager.

Timebestilling

Thea er utdannet psykolog og er midlertidig ansatt ved SSN ved siden av å gå forfatterstudiet ved USN. Thea liker å jobbe med alt fra små til store utfordringer og er tilgjengelig for samtaler på onsdager, samt tirsdag og torsdag morgen.


Tiril Anja Matland, psykolog

Tiril Anja Matland, psykolog

(Tiril har kun digitale samtaler)
31 00 82 84

Timebestilling

Tiril Anja Matland er utdannet psykolog. Tiril har jobbet mye med unge mennesker med rus- og avhengighetsproblematikk, traumer, ADHD, angst, depresjon og utfordringer i nære relasjoner. Tiril er opptatt av å forstå hvordan ulike hendelser i livet påvirker oss, og hun er spesielt god på det å identifisere vanskelige følelser og tanker som kan være krevende å håndtere på egenhånd.


Lisbeth Weltha foto: Heidi KortnerLisbeth Weltha, samtaleterapeut

31 00 83 84 

Kontor: 1-147 (Kontoret ligger til høyre for hovedinngangen, i gangen bak ekspedisjonen).

Lisbeth er sosionom og kognitiv terapeut og har jobbet mye med rus- og avhengighetsproblematikk. Lisbeth har lang erfaring med å jobbe med unge voksne, både med individuelle samtaler og i grupper.


 Dersom du kommer til lukket dør hos samtaleterapeut/psykolog, kan du legge igjen ditt telefonnummer hos servicekoordinatoren i SSNs servicekontor, og du vil bli oppringt.

 

Ikke fornøyd?

Vi ønsker til enhver tid å gi best mulig hjelp til deg som student. Vi setter derfor stor pris på om du tar kontakt med oss hvis det er noe du ikke er fornøyd med.

Ta kontakt med avdelingsleder Hanne Bratland på e-post: [email protected].

Vennligst ikke skriv personsensitive opplysninger i e-post. Be heller om å bli oppringt.
Helsetjenester kan også klages inn til Helsetilsynet >>