SSN Helse, Bø

Trenger du noen å snakke med? Bestill time til førstegangssamtale via timebestillingsknappen under. Om du allerede går hos oss, får du nye timer fortløpende fra din terapeut/psykolog.

Ved akutt hjelp ta kontakt med din fastlege eller benytt denne siden: http://bolegesenter.no/legevakt/

Timebestilling på nett:

  • Timebestilling på nett via timebestillingsknapp gjelder KUN TIL FØRSTEGANGSSAMTALE (Hvis du ikke har benyttet deg av SSNs tilbud tidligere eller hvis det er mange måneder siden sist).
  • Den første samtalen er en kort samtale for å avklare hjelpebehov og veien videre. Du vil ikke nødvendigvis fortsette å gå i samtaler med den du hadde førstegangssamtalen med.
  • Nye timer blir satt opp fortløpende etter behov (du trenger ikke selv bestille flere timer etter førstegangssamtalen).
  • Du vil motta en bekreftelse på SMS når timen er bestilt, samt en ny SMS i forkant av timen, med påminnelse om din avtale. Telefonnummer finner du under bildet av din terapeut eller psykolog.

Benytter du allerede samtaletilbudet?

  • Dersom du allerede går i samtaler hos oss og ikke har satt opp ny time av ulike årsaker, ringer du terapeuten din for å avtale ny time ved behov.
  • Dersom du har gått hos oss tidligere og ønsker å starte opp igjen, ringer du den du har gått hos tidligere.

Drop-in:

SSN Helse tilbyr drop-in-samtaler mandag-torsdag klokken 12.00-12.30. Du kan velge om du ønsker å komme til oss på kontoret, eller ringe. Telefonnummer og kontortid finner du ved siden av bildet av terapeutene nedenfor.

Hvis du har akutt behov for hjelp må du ringe 113, legevakten 116117 eller fastlegen din.

Evaluering:

Vi i samtaletjenesten er opptatt av at du skal få best mulig hjelp. Vi ønsker derfor
at du fyller ut kartleggingen du får tilsendt på telefon to dager før timen din. Dette er en god forberedelse til en god samtale.

Avbestilling av time:

  • Avbestilling må skje senest 24 timer før timen starter.
  • Du vil bli fakturert kr 350,- i egenandel dersom du uteblir fra timen din eller gir beskjed for sent.
  • Avbestilling skjer på samme sted som bestilling, via Min Side i Physica Timebestilling.

OBS! Timebestilling på nett gjelder kun NYE studenter til tilbudet.


Lisbeth Weltha foto: Heidi KortnerLisbeth Weltha, samtaleterapeut

Kontor: 1-159 (til høyre for hovedinngangen, gangen bak ekspedisjonen).
Tlf.: 31 00 83 84

Drop-in (kl. 12.00-12.30) på kontor eller per telefon, med mulighet for å koble til video om ønskelig, mandag, tirsdag og torsdag.

Lisbeth er sosionom og kognitiv terapeut og har jobbet mye med rus- og avhengighetsproblematikk. Lisbeth har lang erfaring med å jobbe med unge voksne, både med individuelle samtaler og i grupper.


Psykolog Magnus Lia  Magnus Lia, psykolog

Kontor: 1-147 (til høyre for hovedinngangen, gangen bak ekspedisjonen).
Tlf. : 31 00 83 05

Drop-in (kl. 12.00-12.30) på kontor eller per telefon, med mulighet for å koble til video om ønskelig, mandag, tirsdag og torsdag.

Magnus er psykolog og har erfaring fra arbeid med alle aldersgrupper. Han er spesielt opptatt av mestring og hvordan dette kan bidra til trivsel og livskvalitet. Han er også engasjert i hvordan man kan fremme god psykisk helse.

 Timebestilling

 

 


 

 

 Dersom du kommer til lukket dør hos samtaleterapeut/psykolog, kan du legge igjen ditt telefonnummer hos servicekoordinatoren i SSNs servicekontor, og du vil bli oppringt.

 

Ikke fornøyd?

Vi ønsker til enhver tid å gi best mulig hjelp til deg som student. Vi setter derfor stor pris på om du tar kontakt med oss hvis det er noe du ikke er fornøyd med.

Ta kontakt med direktør for helse, barnehage og studentrelasjoner, Hanne K. Bratland på e-post: [email protected].

Vennligst ikke skriv personsensitive opplysninger i e-post. Be heller om å bli oppringt.
Helsetjenester kan også klages inn til Helsetilsynet >>