Domi

Boligene har fri internettilkobling som en gratis tilleggstjeneste.

Generelt

Hver enkelt bruker er selv ansvarlig for all aktivitet hun/han foretar seg på nettverket. Misbruk vil bli straffet med advarsler eller utestenging fra nettverket avhengig av misbrukets art. Våre etiske retningslinjer finner du her. Alle brukere må forholde seg til norsk lov, og våre beboere må også forholde seg til USNs reglement for bruk av nettverket. 

Spørsmål?

Hvis du har spørsmål kan du kontakte SSN IT gjennom Min side, ved å legge inn din forespørsel på "Feil og mangler".

 • + Kabel

  Internett via kabel

   

  Det er plassert ut en ruter fra SSN på din hybel. Skal du bruke kablet forbindelse må du koble enheten du skal bruke gjennom denne.

   

  Vi anbefaler at det brukes nettverkskabler av standarden cat5e eller nyere.

   

   

 • + Trådløst

  Eduroam

  Dette er det samme trådløse nettverket som du finner på campus (i tillegg til en rekke andre steder). For å logge på eduroam må du bruke din studentkonto ([email protected] + passord). Studentkonto får du av universitetet ved studiestart. Mer info om studentkonto finner du på USN sine nettsider. Her finner du informasjon om tilkobling til eduroam fra diverse enheter.

  Eduroam bruker wpa-enterprise for autentisering. Dvs. at man trenger både brukernavn og passord for å logge på. Mange enheter som smart-tv, Chromecast, Apple TV og spillkonsoller har ikke støtte for dette og kan derfor ikke benyttes på eduroam.

  SSN-ekstern

  Dette trådløse nettverket er forbeholdt leietakere som ikke har konto for å benytte eduroam. Hvis du ikke er student eller ansatt ved USN kan du kontakte oss på mail til [email protected] for å få passordet til dette nettet.

  Eget trådløst nettverk

  SSID og passord til ditt personlige trådløse nettverk finner du under internettfanen på Min side.