Kjølnesjordet

Fra 0 kr

På Kjølnesjordet bor du i rolige omgivelser med gangavstand til både campus og nærmeste matbutikk.

NB! Enhetene er stylet før fotografering. Løst interiør og pyntegjenstander følger ikke med. 

Om byggene:

Kjølnesjordet 24 og 26 ble bygget i 1985 og 1987. Det er 16 hybler i hvert hus. På fire av hyblene deles bad og kjøkken av to studenter. På øvrige hybler deles bad av to studenter, mens kjøkken deles av seks studenter. Hvert av husene inneholder dagligstue og felles vaskerom.

Grønne og sorte avfallsdunker er plassert mellom husene. Husk å sortere!

Boligene ligger i Hovenga-området, med kort avstand til USN Campus Porsgrunn (1,2 km), og med gangavstand til nærmeste matbutikk og en rekke andre butikker. Området er stille og rolig.

En liten bod er plassert i de to dublettene i hvert bygg. To og to studenter deler bod i de andre boenhetene. Fellesbod og sykkelbod er tilknyttet hvert bygg. 

Hvert hus har en felles dagligstue. 

Hvert hus har felles vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel til fri benyttelse. 

Husene har ikke heis.

Det er gratis parkering tilknyttet boligene, men ingen faste plasser. Sykler kan settes inn i låsbare boder. 

Det er grønne, store utearealer rundt hvert bygg.

Kabel i vegg 802.1x - én port

Internett via kabel


For å benytte kablet forbindelse kan du koble enheten din rett i vegguttaket. I tillegg kreves det en autentisering (pålogging) for å aktivere internett. Du må da logge på med din studentkonto ([email protected] + passord). Se denne guiden for fremgangsmåte for Windows 10.

Studentkonto får du av universitetet ved studiestart. Mer info om studentkonto finner du på USN sine sider om IT-tjenester.

For å koble flere enheter på nett samtidig må det benyttes en switch. Dette må leietaker selv anskaffe. Se denne guiden for fremgangsmåte.

USN-guest

Dette er gjestenettet til USN. Når du kobler til dette vil du få opp en veiledning hvor du må registrere deg for 12 timers tilgang.

WiFi: Eduroam

Dette er det samme trådløse nettverket som du finner på campus (I tillegg til en rekke andre steder). For å logge på Eduroam må du bruke din studentkonto ([email protected] + passord). Studentkonto får du av universitetet ved studiestart. Mer info om studentkonto finner du på USN sine nettsider.


Eduroam bruker wpa-enterprise for autentisering. Dvs. at man trenger både brukernavn og passord for å logge på. Mange enheter som smart-tv, Chromecast, Apple TV og spillkonsoller har ikke støtte for dette og kan derfor ikke benyttes på Eduroam.

WiFi fellesområder

Disse trådløse nettene er tilgjengelig i fellesområder (kjøkken/stue/gang).

Dokumenter

Plantegning Kjølnesjordet pdf