Brage Bok bytter navn til Norli Akademisk

tir. 14 mai
Brage Bok/Norli Akademisk/brageblirnordli_ocdveg

Den 1. mai starter SSNs kjedeavtale med Norli og bokhandlene våre skifter navn til Norli Akademisk. Bokhandlene eies fortsatt av SSN.

Norli Akademisk

Norli satser på fagbøker under navnet Norli Akademisk og som medlemsbutikker i Norli endres nå navnet på SSNs egeneide bokhandler på seks USN-campuser. Navnet Brage Bok vil fases ut og etterhvert vil studenter, ansatte og andre kunder både se noen profilendringer og gjenkjenne enkelte av Norlis kampanjer i campusbokhandlene.

– Norli har en fersk satsing på fagbøker under navnet Norli Akademisk, noe som betyr at de blir enda bedre på fagbøker enn de allerede er. Vi i SSNs bokhandler vil jobbe med pensum på samme måte som tidligere og de fysiske butikkene på campus vil ha akkurat det samme, gode og korrekte utvalget til studier ved USN og fagskolene som da vi het Brage Bok. Dessuten vil nettbutikken på norli.no ha titler til de samme studiene, sier Toril Bergh Moss, avdelingsleder for bokhandlene i SSN.

– I tillegg vil vi teste ut mer av Norlis sortiment i campusbutikkene. Et godt utvalg av engelsk pocket og spill er varegrupper vi håper og tror at studenter og ansatte vil sette pris på, fortsetter Toril.

Studenter ved Politihøgskolen i Stavern får fortsatt kjøpt pensum fra bokhandelen på USN Campus Vestfold.

SSNs bokhandler

Bokkortet avvikles

Har du brukt Bokkortet i Student Sørøst-appen? Bokkortet avvikles i starten av mai 2024, men alle som har brukt det mellom 1. august 2023 og 1. mai 2024 vil motta en rabattkupong med 50% rabatt på valgfri vare* i en av bokhandlene våre.

Les mer om avviklingen av bokkortet.

*Rabatten gjelder ikke på nye norske bøker ihht bokavtalen. Kupongen kan ikke benyttes i Norlis nettbutikk. Rabatten gjelder ikke på pakketilbud (pensumpakker er allerede rabatterte). Tilbudsbøker inngår, men må koste mer enn 150,-. Maksrabatt kr 400,-.

Bedre studentvelferd

I en pressemelding fra 19.3.2024 kunne SSN kunngjøre at vi har inngått en ny kjedeavtale med Norli. SSN har tidligere hatt en avtale med Akademika.

Avtalen med Norli gir bedre studentvelferd på mange måter, slik som konkurransedyktige priser, en god nettbutikk og bedrede rammevilkår - som igjen vil skape en sunnere drift av bokhandlene. SSN eier fortsatt bokhandlene selv og et overskudd føres tilbake til driften og tjenester til studentene.

Norli er den eneste bokhandelen med Trumf-bonus!

Hos Norli sparer du som Trumf-medlem alltid bonus på alle bøker, med unntak av bøker på norsk som er utgitt i 2023/2024, både innbundet og pocket. Du kan sjekke utgivelsesår på en bok under «produktegenskaper» på norli.no, eller på en av de første sidene i en bok.

Som Trumf-medlem får du:

  • 1% Trumf-bonus på nesten alle* varer i bokhandlene.

  • 3% Trumf-bonus hver gang det er Trippel-Trumf.

  • Ekstra Trumf-bonus på utvalgte kampanjer.

*Per i dag får du ikke Trumf-bonus ved kjøp i Norli sin nettbutikk. For å få Trumf-bonus hos Norli må du benytte fysisk eller digitalt Trumf-kort, Trumf Visa eller Trumf-registrert bankkort.
**Det gis ikke Trumf-bonus på bæreposer, frimerker, gavekort, frakttjenester eller på bøker før ett år etter lansering
iht. bokloven.

Mer om Trumf.

Norli PLUSS

Som medlem i Norli PLUSS får du faste fordeler:

  • Hvert 6. kort GRATIS.*

  • Hver 6. pocket GRATIS.*

  • Månedens bok til spesialpris.

  • Nyhetsbrev, konkurranser og arrangementer.

*Klippekort gjelder når du handler i butikk og med klikk og hent, ikke ved kjøp på norli.no.
**Kassen husker bankkortet ditt, slik at du får bonusvaren gratis når du har kjøpt seks varer.

Bli medlem i Norli PLUSS her.

Norli.no