Campus Ringerike Studentboliger

Priser fra kr 4420,-

Her vil du bo! Campus Ringerike Studentboliger består av to bygg, Luna og Terra, og har universitetet som nærmeste nabo.

NB! Enhetene er stylet før fotografering. Løst interiør og pyntegjenstander følger ikke med. Om byggene:

Campus Ringerike Studentboliger stod klare til studiestart 2016 og har 150 boliger til 154 studenter.

Utstyr:

Ved å klikke deg inn på byggene og enhetene får du en oversikt over hva som finnes av møbler og utstyr. Du må selv ta med dyne, pute, sengetøy, kjøkkenutstyr, rengjøringsutstyr og støvsuger. Det er ikke lov å fjerne møbler fra enheten, men du kan tilføre det du får plass til.

Felleskjøkkenene i Terra er utstyrt med Quooker (varmtvannskran). Dette er en løsning hvor du får kokende vann (110 grader) rett fra krana. Det gjør at du som tilhører felleskjøkkenet i Terra ikke har behov for å ha med deg vannkoker.

Alle beboere som tilhører et felleskjøkken på Campus Ringerike Studentboliger har eget kjøleskap og kjøkkenskap i felleskjøkkenet.

Beliggenhet:

Rett ved siden av universitetet. 

Uteareal:

Bak boligene finnes et flott uteområde med grillplass, til fri benyttelse for alle beboere.

Fellesvaskeri:

Du finner vaskeri med vaskemaskiner og tørketromler i U1 i Luna. Det ligger forbi postkassene i hovedinngangen og inn døren til venstre før heisen.

Logg på vaskeriet.

Når du flytter inn, mottar du et vaskekort med innloggingsinfo til bruk i vaskeriet. Dette kortet fyller du med verdi på nett. Du blir fakturert et engangsbeløp for kortet på husleien (se prislisten for gjeldende pris), og det er forhåndsfylt et mindre beløp på vaskekortet slik at det er klart til bruk umiddelbart.

Dersom du mister vaskekortet ditt kan du kjøpe et nytt ved ditt lokale servicesenter. Husk å levere tilbake vaskekortet når du flytter ut, det kan brukes på nytt!

Finn mer informasjon om hvordan du bruker vaskeriet, påfylling av verdi på vaskekort, endre brukernavn og passord og hvordan reservere vasketid i Bruksanvisning for vaskeriene.

Boder:

Alle leietakere har tilgang til egen bod i kjeller (U1). Størrelsen boden til parleilighetene er 3 kvm, de andre bodene er 1,3 -1,5 kvm. Boden låses av med egen hengelås. Her er en oversikt som viser hvor din bod ligger (pdf 132 kb).

Avfallshåndtering:

Nedgravde avfallsigloer er plassert bak Luna. Husk å sortere!

Internett:

Boligene har fri internettilkobling. Det er mulig å streame via nettet, men du må selv ta kontakt med SNAP TV for å tegne abonnement. Det ligger ikke TV-signaler i nettverket, men muligheter for multicasting. Det er TV med SNAP TV på fellesområder som er beregnet på flere enn 10 personer.  

Strøm:

Strøm er inkludert i husleien. 

Heis:

Det er heis i byggene. 

Parkering:

Det er ikke gratis parkering knyttet til bygget, men det finnes parkeringsplasser til leie for studenter for kr 800,- pr mnd pr plass i parkeringskjelleren under bygget. Ta kontakt med campuskoordinator, Tina, om du ønsker å undersøke muligheten for å leie p-plass: tina-anine.lien@ssn.no. Alle har tilgang til felles sykkelbod. 

Nøkkelkort:

Du vil motta ett nøkkelkort (kostnadsfritt) med en firesifret kode når du flytter inn i boligen din. Bruk kortet slik: 

Ytterdører: Hold kortet inntil leseren. Det skal blinke grønt i leseren. Tast inn din firesifrede kode (som du kan endre ved å kontakte servicesenteret). Døren låses opp. 

Romdør: Hold kortet inntil leserenheten. Trykk ned håndtaket og åpne døren når du får grønt lys og et enkelt pip. Døren låses automatisk når den lukkes, men kan alltid åpnes innvendig med dørvrideren.

Grønt og rødt lys blinker vekselvis: lav batterispenning, batteriene må byttes med en gang. Ved lav batterispenning kan det også forekomme at rød og grønn blinker samtidig. Meld fra til oss om at det er behov for batteribytte.

NB! Ikke lag hull i eller skriv på nøkkelkortet – det kan slutte å fungere.

Husk at alle nøkkelkort må leveres tilbake til oss når du flytter ut! Det tilkommer gebyr ved manglende innlevering.

Brannsikkerhet:

Her kan du lese mer om brannsikkerhet og brannvarslingsanlegget på Campus Ringerike Studentboliger


Dokumenter

Bygninger

Luna

Bygget med navnet Luna har 80 boenheter fordelt på toromsleiligheter, hybelleiligheter med eget bad og kjøkken, og hybler med eget bad. Hyblene med eget bad er tilknyttet et felleskjøkken hvor sju hybler deler kjøkken med egen stue.

Terra

Bygget med navnet Terra har 70 boenheter fordelt på fem etasjer. Her finner du hybler med eget bad og stort felleskjøkken med stue, som fjorten hybler deler.