Ledige stillinger i SSN

tor. 03 mar.
SSN Drift/drammen_papirbredden-4436_xq9q8f

Hos oss i Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge er det godt å jobbe! Vil du bli vår nye kollega?

Ledige stillinger i SSN

Om stillingen

Vi ser etter deg som brenner for samfunnsansvar, måloppnåelse og effektivisering, og som vil jobbe sammen med oss for å skape trygghet og trivsel og bidra til en grønnere hverdag for Norges kanskje mest spennende målgruppe: studentene. 

SSN søker en dyktig innkjøpsansvarlig til nyopprettet og spennende stilling. Du vil spille en avgjørende rolle i etableringen av vår innkjøpsfunksjon. Du vil få fleksibilitet i utførelsen av dine ansvarsområder og muligheten til å være med på å forme egen rolle. Vi søker derfor deg som ikke er redd for å tenke nytt og bidra mot gode løsninger.

Hovedfokuset i denne stillingen vil være på optimalisering av innkjøp i organisasjonen, herunder innkjøpsbesparelser, oppfølging av KPI’er, analyse, strategisk leverandørutvikling og bærekraft. Du har interesse og forståelse for ansvarlig innkjøpspraksis, samt innsikt i systemer, teknologi og analyse. Vi ser etter en lagspiller som utvikler gode relasjoner og nettverk, både internt og mot samarbeidspartnere og leverandører. Hos oss vil du knytte kontakt og samarbeide med alle deler av vår organisasjon. Du vil bli en del av vår økonomiavdeling som i dag består av fire dyktige medarbeidere. 

Les mer og send søknad via JobbNorge.

Finn deltidsstillinger for studenter