– Jeg hylte da jeg fikk telefonen!

man. 04 sep.
Studiestart/Gullkoppen/gullkoppvinner-vestfold-0193-2_hxosjd

Petronella er en av de lykkelige vinnerne av gratis kaffe det neste året.

Nesten 4000 deltagere

Blant nesten 4000 deltagere i hele sørøst, hvor godt over 1000 kom fra Campus Vestfold, var det Petronella Zetterberg og Daniel Huseby som stakk av med to av de totalt seksten gullkoppene.

– Mannen min sa jeg måtte være stille, siden det var endel folk rundt meg, men jeg vant jo GULLKOPPEN, forteller Petronella om da hun fikk telefonen fra SSN om at hun hadde vunnet.

Nå skal hun kose seg med gratis kaffe og planlegger allerede å bli med i konkurransen igjen til neste år.

– Konkurransen om Gullkoppen motiverer meg faktisk til å fortsette å studere, sier Petronella.

Om Gullkoppen-konkurransen

Gullkoppen er en SSN tradisjon hvor vi deler ut 16 gullkopper som gir vinnerne gratis kaffe eller te i et helt år (fra 1. september 2023-1. september 2024).

Konkurransen gjelder for studenter i Sørøst-Norge tilknyttet SSN, som må svare på en quiz hvor full pott på riktige svar gir en billett i trekningen. Trekningen ble foretatt fredag 1. september 2023 og alle vinnerne er kontaktet.

Mer om Gullkoppen.

Glad vinner med misunnelig kompis

Daniel vant Gullkoppen

Vi gratulerer Daniel med Gullkopp og gratis kaffe i et helt år!

– Jeg har en kompis som drikker en god del mer kaffe enn meg, så han blir nok litt furten nå, flirer en annen som hadde alt rett i quizen, nemlig Daniel Huseby, den andre vinneren på Campus Vestfold.

Han poengterer at han er skikkelig glad for å vinne, og at han skal gå strake veien til en av Campus Vestfold sine spisesteder og hente seg en kopp kaffe i den blanke, nye gullkoppen sin.

Vi gratulerer Petronella, Daniel og de fjorten andre vinnerne med gullkoppene deres! Kos dere med deilig varm og GRATIS kaffe (eller te) det neste året!

Vant du ikke?

Du sparer hele 70 kr med Kaffekortet vårt som kan kjøpes i appen!