Trening og studentidrett - Drammen

Som student i Drammen kan du trene på treningssenteret MOOV og betale under halv pris for medlemskapet! Senteret ligger i gangavstand fra USN og alle sentrumsfunksjoner.

 

Moov.no
Kontakt

Adresse: 

Børsemakergata 4, 3045 Drammen.


Sentralt beliggende treningssenter i Drammen

MOOV treningssenter ligger i samme bygg som våre studentboliger på Moov-In, kun ett minutts gange fra Papirbredden Kunnskapssenter. MOOV ble oppført i 2008, og har flotte fasiliteter med et treningstilbud tilpasset alle! Her kan man trene selvstendig i studioet, på treningsapparater eller i frivektsavdelingen, under veiledning fra et av senterets dyktige treningsveiledere eller personlige trenere.

Gruppetimer, badstue og barnepass

Dersom man ønsker kan man bli med på ulike gruppetimer som arrangeres i aerobicsalen eller i sykkelsalen. Det finnes også et eget kinesisrom, som er tilgjengelige for MOOVs kunder hele året. Både herre- og damegarderobene inneholder vanlig badstu og steambadstu, og det er en egen avdeling for barn hvor en av senterets ansatte passer på og aktiviserer de små mens du trener.

Wellness-system

MOOV benytter seg av et Wellness-system, som innebærer at du får utdelt en digital nøkkel hvor din trening planlegges i samarbeid med MOOV sine treningsveiledere. På nøkkelen kan du lagre treningsprogrammer, og ved å putte den inn i apparatene du skal trene på, så vil du få opplyst antall repetisjoner og sett, samt hvilken øvelse som er den neste på ditt program. Du kan også følge med på din trening hjemmefra via en egen log-in side på internett.

Café MOOV

MOOV har også en egen cafè, hvor du kan kjøpe ulike treningsrelaterte produkter som energibarer- og drikker, smoothies, dagens hjemmebakst, kaffe, te, pannekaker og vafler.


Alle er velkommen til å trene på MOOV, og som student betaler du under halv pris for medlemskap!

Les mer om treningstilbudet og medlemskap på MOOV.NO