Trening og studentidrett - Drammen

I Drammen driver Studentsamskipnaden treningssenteret MOOV. Senteret ligger i gangavstand fra Høyskolen og fra alle sentrumsfunksjoner. Studenter får halv pris på Studentsamskipnadens treningsenter Moov. Moov er et unikt konsept innen helse og trening, som holder til i 1. og 2. etg i Moov-bygget, rett under Studentsamskipnadens studentboliger.

Kontakt
MOOV treningssenter ligger i samme bygg som våre studentboliger på Moov-In, kun 1 minutts gange fra Papirbredden Kunnskapssenter. MOOV ble oppført i 2008, og har flotte fasiliteter med et treningstilbud tilpasset alle! Her kan man trene selvstendig i studioet, på treningsapparater eller i frivektsavdelingen, under veiledning fra et av senterets dyktige treningsveiledere eller personlige trenere.

Dersom man ønsker kan man bli med på ulike gruppetimer som arrangeres i aerobicsalen eller i sykkelsalen. Det finnes også et eget kinesisrom, som er tilgjengelige for MOOVs kunder hele året. Både herre- og damegarderobene inneholder vanlig badstu og steambadstu, og det er en egen avdeling for barn hvor en av senterets ansatte passer på og aktiviserer de små mens du trener.

MOOV benytter seg av et Wellness-system, som innebærer at du får utdelt en digital nøkkel hvor din trening planlegges i samarbeid med MOOV sine treningsveiledere. På nøkkelen kan du lagre treningsprogrammer, og ved å putte den inn i apparatene du skal trene på, så vil du få opplyst antall repetisjoner og sett, samt hvilken øvelse som er den neste på ditt program. Du kan også følge med på din trening hjemmefra via en egen log-in side på internett.

MOOV har også en egen cafè, hvor du kan kjøpe ulike treningsrelaterte produkter som energibarer- og drikker, smoothies, dagens hjemmebakst, kaffe, te m.m.

Alle er velkommen til å trene på MOOV. Studenter trener for 199,- pr. måned med 12 mnd binding. Pris uten binding er 349,- pr.mnd. Detaljert prisliste på moov.no.

Klikk deg inn på MOOV sin egen hjemmeside for å lese detaljert om treningstilbudet og for å bli medlem.

Velkommen!