Det er stor trafikk på sentralbordet, takk for tålmodigheten din!✌️ Har du leid studentbolig, men kom ikke inn på studiet? Du kan kansellere kontrakten innen 31. juli.
close

Archer på studenthuset!

Showstart er 22.00!
Gratis inngang!
Aldersgrense 18!

Archer er kjent for å levere en enestående blanding av russemusikk og partymusikk som virkelig får fart på publikum. Han er en enestående DJ og vi garanterer maks partyfaktor.

Med nærmere 70 millioner avspillinger sammenlagt på tvers av strømmetjenestene har Archer vist seg å være en svært populær artist blant russen og partymusikk-tilhengere de siste årene.

Han har ligget på hitlister i både Norge og Sverige og hans fengende melodier og gjenkjennelige vokal har gjort ham til en ettertraktet artist de siste årene.

I 2021 signerte Archer med Sony Music og har samarbeidet med artister som blant annet Erik Og Kriss. Archer er også låtskriver og i 2023 var han en av hovedpersonene bak MGP-låten «Ekko Inni Meg» med artisten Jone. Låten var en av

de mest populære gjennom hele programmet og har ligget på topp 10 i Norge i over en måned nå.

Og nå kommer han altså til oss på Studenthuset for å spille konsert for deg! Kom og opplev Vestfolds helt egne partykonge!