Salsa på Fabrikken

Dansen som drivkraft: Et prosjekt for liv og læring

Velkommen til et spennende prosjekt som utfordrer det konvensjonelle studiemiljøet ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN)! Jeg, Tommy, har hatt gleden av å være Læringsmiljøansvarlig på USN, og nå står jeg foran en ny reise som en del av Studentsamfunnet i Grenland (SIG), der mitt fokus er å jobbe mer aktivt med studentvelferd og trivsel. Gjennom denne overgangen bringer jeg med meg en dyp forståelse av studentenes behov og en lidenskap for å skape et inkluderende og støttende miljø for alle.

Vår visjon er å motivere og inspirere studenter til å ta steget ut på dansegulvet, ikke bare for å nyte øyeblikket, men også for å styrke sin egen faglige reise. Hovedfokuset i vårt prosjekt er på salsa, swing og tango – tre dynamiske danseformer som ikke bare beriker kropp og sinn, men også kultiverer en dypere forståelse av samarbeid, kommunikasjon og kreativitet. I en travel studiehverdag er det viktig å finne balanse, og dansen tilbyr en sunn og givende utløp.

Enten du er en erfaren danser eller aldri har tråkket på dansegulvet før, er det alltid plass til deg i vår dansefamilie. Vi oppfordrer deg til å ta sjansen, slippe hemninger og la deg rive med av rytmen.

Tid

tirsdag 2. apr, 16:00 -

Hvor

Fabrikken
Porsgrunn

Personer

30 stk