Vegard Eggum SOLO - As the tired trains cross Europe // ÅTTE

Denne fredagen i desember gjester Vegard Eggum ÅTTE med en solo-konsert klokka åtte!
Eggum er en gitarist og vokalist fra Kongsberg, som til daglig jobber som musikklærer på “Nordens eneste metal-linje” på Buskerud Folkehøgskole, i tillegg til å drive et av Kongsbergs få platelabel.

Vegard har vært å se på scenen med Meadows & io, Ulf Myrvold, Sightseers og med soloprosjektet As the tired trains cross Europe (ATTTCE).
Soloplata Lucid Moments (2015) høstet gode kritikker i inn og utland, og musikkjournalist Egon Holstad inkluderte en av sangene i spillelisten over de 100 beste låtene det siste tiåret.

På ÅTTE stiller han opp alene med gitaren og vil i hovedsak fremføre egne sanger, men skal vi tro ryktene så kan det komme en og annen overraskelse i form av nye og gamle rariteter.
CC: 150,- / 100,- (student)

“Selv om Eggum åpenbart er en drivende dyktig musiker, og at han behersker så mange forskjellige instrumenter, føler jeg at hans virkelige styrke ligger i å formidle det han vil formidle. At han drar sin sjel med seg inn i det han gjør.”
-The Wilhelmsenshttps://thewilhelmsens.com/2019/en-musikalsk-togreise

“Vegard sounds uncannily like David Bowie. Everyone they say, has a doppleganger. The Thin White Duke’s is Vegard Eggum.”
-Dereksmusicbloghttps://dereksmusicblog.com/.../as-the-tired-trains.../

Tid

fredag 9. des, 20:00 -

Hvor

Kafe ÅTTE
Kongsberg

Personer

70 stk
Les mer/meld deg på