Hjelp med verv og forening?

fre. 12 jan.
Illustrasjonsbilder Even Lundefaret 2023/Drammen/frivillighet_horisontal-1697_k1oihj

Læringskurven kan være bratt når du trer inn i et verv i en studentforening. Da er det godt å vite at det finnes folk som kan hjelpe deg!

Hjelpen er nær!

Kanskje dere trøbler med å få nye medlemmer? Eller trenger dere noen med erfaring til å se over en søknad? Lurer dere på hvem, hva, hvor i lokalmiljøet? Hvordan få til et godt samarbeid i styret? Spørsmålene kan være mange og da er det godt å vite at det finnes rådgivere å spørre!

Om du har LYST til å engasjere deg frivillig i en organisasjon, men ikke vet helt hvilken, kan de også veilede og hjelpe til med å finne noe som passer for deg.

Sjekk også Ofte stilte spørsmål om forening.

Kontakt rådgiver/koordinator

Avdeling for helsefremming og forebygging her i SSN er spredt utover campusene for å være der dere er. De tilbyr blant annet hjelp og støtte til dere som er engasjert i studentfrivilligheten, og har kompetanse og erfaring til å lose dere gjennom de fleste situasjoner.

Møt foreningsrådgiverne på campusene

Disse fine folka har tittelen Rådgiver/Koordinator studentrelasjoner og har også en rekke andre viktige ansvarsområder på campusene sine. Dette gjør dem i stand til å støtte dere som er engasjerte i studentforeninger på den aller beste måten. De tar gjerne imot besøk på kontorene sine:

Finn rådgiver for studentrelasjoner på din campus