Grenlandsgate

Fra 4400 kr

Grenlandsgate 5 A og B ble bygget i 1995 og har til sammen 16 hybler. To studenter deler bad og kjøkken.

Trivselsvert

Adrian Knivsflå Toft

+4791543181 [email protected]

Grønne og sorte avfallsdunker er plassert ved innkjørselen. Husk å sortere!

Grenlandsgate 5 ligger 1 km fra campus. 

Hver hybel har en liten bod. Det er en felles, felles frittstående bod/sykkelbod ved parkeringsplassen.

Boligene har felles vaskerom med gratis bruk av vaskemaskin og tørketrommel. 

Det er gratis parkering tilknyttet boligene, men ingen faste plasser. Sykler kan settes inn i låsbare boder. Husk å låse sykkelen! 

Strøm er inkludert i husleien.  

Tenk på miljøet - hjelp oss å spare strøm!

Det er hyggelige utearealer og mulighet til fri benyttelse av eventuelle utemøbler. 

Ved å klikke deg inn på byggene og enhetene får du en oversikt over hva de forskjellige enhetene er møblert/utstyrt med. Dyne, pute, sengetøy og kjøkkenutstyr må du ta med selv. Det samme gjelder for rengjøringsutstyr og støvsuger. Det er ikke lov å fjerne møbler fra enheten, men du kan tilføre det du får plass til.

Kabel i vegg 802.1x - én port

Internett via kabel


For å benytte kablet forbindelse kan du koble enheten din rett i vegguttaket. I tillegg kreves det en autentisering (pålogging) for å aktivere internett. Du må da logge på med din studentkonto ([email protected] + passord). Se denne guiden for fremgangsmåte for Windows 10.

Studentkonto får du av universitetet ved studiestart. Mer info om studentkonto finner du på USN sine sider om IT-tjenester.

For å koble flere enheter på nett samtidig må det benyttes en switch. Dette må leietaker selv anskaffe. Se denne guiden for fremgangsmåte.

USN-guest

Dette er gjestenettet til USN. Når du kobler til dette vil du få opp en veiledning hvor du må registrere deg for 12 timers tilgang.

WiFi: Eduroam

Dette er det samme trådløse nettverket som du finner på campus (I tillegg til en rekke andre steder). For å logge på Eduroam må du bruke din studentkonto ([email protected] + passord). Studentkonto får du av universitetet ved studiestart. Mer info om studentkonto finner du på USN sine nettsider.


Eduroam bruker wpa-enterprise for autentisering. Dvs. at man trenger både brukernavn og passord for å logge på. Mange enheter som smart-tv, Chromecast, Apple TV og spillkonsoller har ikke støtte for dette og kan derfor ikke benyttes på Eduroam.

WiFi fellesområder

Disse trådløse nettene er tilgjengelig i fellesområder (kjøkken/stue/gang).

Strøm som energikilde

Eiendommen har strøm som energikilde. Strøm er inkludert i husleien.

Tenk på miljøet - hjelp oss å spare strøm!

Dokumenter

Plantegning 1. etasje Grenlandsgate pdf Plantegning 2. etasje Grenlandsgate pdf