Høgås Notodden

Fra 3250 kr

På Høgås bor du i en hyggelig studentby i vakre omgivelser, med kun 15 minutters gange til campus.

Trivselsverter

Agathi Arapchatzi

+4798340213 [email protected]

Signe Sevatdal Johansen

+4793893365 [email protected]

Om byggene:

Studentboligene på Høgås er bygget i to byggetrinn, i 1997 og 1999. Boligområdet består av sju hus, hvor seks av disse hver inneholder fire hybelleiligheter med eget bad og kjøkken. Disse 24 hybelleilighetene korttidsutleies til studenter på samlingsbaserte studier på Notodden. Det er felles stue i hvert hus, til fri benyttelse for beboerne.

Les mer om Korttidsleie.

Det sjuende huset i studentbyen (hus 41) inneholder to leiligheter beregnet til familier. Leilighetene består av to møblerte rom, samt bad og kjøkken med komfyr og kjøleskap. Familiehuset er populært, og egner seg for små familier (f.eks. aleneforeldre med barn). Huset inneholder felles oppholdsrom, og har også felles vaskerom med fri benyttelse av vaskemaskin og tørketrommel.

Avfallsstasjoner er plassert på parkeringsplassen ved driftsbygningen og ved hus 31. Husk å sortere!

Høgås studentby ligger cirka 15 minutters gange fra universitetet.

Det er en bod i hvert hus. 

Alle beboere har tilgang til felles vaskerom med fri benyttelse av vaskemaskin og tørketrommel. Hus 15 og 17 har ikke eget vaskerom, de resterende husene har vaskerom.

Det er gratis parkering tilknyttet boligene, men ingen faste plasser. Du kan sette sykkelen din inn i låsbar bod (husk egen sykkellås for å unngå sykkeltyveri).

Strøm er inkludert i husleien. 

Tenk på miljøet - hjelp oss å spare strøm!

Timebuss-forbindelse.

Vi tilbyr korttidsleie for samlingsbaserte studier på Campus Notodden!

24 enheter leies ut til korttidsleie. Dersom du ønsker å søke om korttidsleie kan du gjøre det på Min side.

Boligene ligger i et naturskjønt område med pen utsikt over byen. Eventuelle utemøbler er til fri benyttelse. 

Kabel i vegg 802.1x - én port

Internett via kabel


For å benytte kablet forbindelse kan du koble enheten din rett i vegguttaket. I tillegg kreves det en autentisering (pålogging) for å aktivere internett. Du må da logge på med din studentkonto ([email protected] + passord). Se denne guiden for fremgangsmåte for Windows 10.

Studentkonto får du av universitetet ved studiestart. Mer info om studentkonto finner du på USN sine sider om IT-tjenester.

For å koble flere enheter på nett samtidig må det benyttes en switch. Dette må leietaker selv anskaffe. Se denne guiden for fremgangsmåte.

USN-guest

Dette er gjestenettet til USN. Når du kobler til dette vil du få opp en veiledning hvor du må registrere deg for 12 timers tilgang.

WiFi: Eduroam

Dette er det samme trådløse nettverket som du finner på campus (I tillegg til en rekke andre steder). For å logge på Eduroam må du bruke din studentkonto ([email protected] + passord). Studentkonto får du av universitetet ved studiestart. Mer info om studentkonto finner du på USN sine nettsider.


Eduroam bruker wpa-enterprise for autentisering. Dvs. at man trenger både brukernavn og passord for å logge på. Mange enheter som smart-tv, Chromecast, Apple TV og spillkonsoller har ikke støtte for dette og kan derfor ikke benyttes på Eduroam.

WiFi fellesområder

Disse trådløse nettene er tilgjengelig i fellesområder (kjøkken/stue/gang).

Strøm som energikilde

Eiendommen har strøm som energikilde. Strøm er inkludert i husleien.

Tenk på miljøet - hjelp oss å spare strøm!

Dokumenter

Plantegning Høgås pdf Områdeplan med husnummer pdf