Deltidsjobb søker student!

ons. 16 mar.
Om SSN/Stillingsutlysninger/foynhagen_7_bciy5u

Kunne du tenke deg en sommerjobb eller kanskje en deltidsjobb på fast basis ved siden av studiene?

Finn sommerjobb/deltidsjobb

Vil du jobbe i Norges kanskje hyggeligste hage?🎶🌳

Foynhagen søker sesongarbeidere for sommersesongen.
SØK NÅ: Send CV og søknad til: [email protected]

Foyn Bar og Restaurant og Foynhagen eies i hovedsak av Focus Holding som driver mange andre selskaper. Blant annet Focus Productions, Færderfestivalen, Slottsfjellfestivalen og Living Forsikring. Dette gjør mulighetene for videreutvikling i vår gruppering veldig stor, og det er mange spennende områder som både samarbeider og jobber sammen.

Hos oss er det et ungt, hektisk og inspirerende miljø. Vi jobber aktivt for å ha et godt og inkluderende arbeidsmiljø.

ID- Rydde og vertsfunksjon 18 år
ID- Bar og servering 20 år

Man trenger ikke å ha noe erfaring for å søke jobb hos oss men det er et pluss om man har det.
Mulighet for ekstrajobb året rundt i vår helårs restaurant og nattklubb.

Les mer om Foynhagen >>
Les mer om Foyn Bar og Restaurant >>

Butikk - Tilkalling - Sommervikarer - Dag/Kveld/Helg

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Åsgårdstrand trenger vi nå flere Matmedarbeidere som kan være vertskap for våre fantastiske kunder.

MENY Åsgårdstrand er en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte. Er du trygg er du god. Og vi ELSKER god mat

Kolonialmedarbeider

Aldersgrense 18 år
Medarbeiderne i kassen er butikkens fremste ambassadører, og du er ofte den eneste butikkansatte kunden har kontakt med i løpet av handleturen. I tillegg til å slå inn varer så vil dine oppgaver i stor grad bestå av varepåfylling, rullering og fremtrekk. Liker du å ha mye å gjøre, er denne jobben midt i blinken for deg. Mange kunder skal betjenes og mange varer skal fylles ut i løpet av dagen, du må derfor trives med hektisk tempo.

Ferskvaremedarbeider
Aldersgrense 18 år
Som medarbeider i vår ferskvareavdeling vil du ha en hektisk og spennende jobb med stor variasjon i arbeidsoppgavene. Du vil ekspedere kunder, skjære og tilberede ulike ferskvarer som kjøtt, fisk og ost, du vil fylle varer og naturlig nok ta oppvasken. Du vil også arbeide i bakeriavdelingen der oppgavene består i å steke brød, rydde, legge opp varer til neste dag og hjelpe kunder. Får å få til dette må du like å ha kontakt med mennesker, ha gode samarbeidsevner og ikke være redd for å brette opp ermene for å ta i et tak.

For å lykkes må du være en som liker å prate med mennesker, takler utfordringer, tunge løft, hektisk tempo.

CV og søknad sendes på epost til: [email protected] (ferskvaresjef) eller [email protected] (kolonialansvarlig).


Eller så er du alltid velkommen innom med en søknad.

Vil du jobbe i Skandinavias største vannpark?

Bø Sommarland søker sesongarbeidere for sesongen 2022. Søk HER i dag!

Hver sesong har vi 280 toppmotiverte og blide medarbeidere som jobber sammen med oss for å gi våre gjester de beste sommerminnene. Har du lyst på en sommerjobb du sent vil glemme? Da er det kanskje akkurat deg vi ønsker med på laget!

Gjesteservice (servicevert)
Gjesteservice er Bø Sommarland sitt servicehjerte. Her kan gjestene henvende seg både før, under og etter sitt besøk dersom de har spørsmål. Det er derfor viktig at du er god til å ta til deg informasjon og kunne videreformidle denne tydelig.

Gjesteservice har det daglige ansvaret for å betjene sentralbord, epost og messenger, hjelpe gjester ved direkte henvendelser i Informasjonen, hittegods, informasjon ut i parken via høytaleranlegg og salg av billetter og sesongkort. Det er også forventet at avdelingen har hovedansvar for at inngangsområdet er ryddig og rent. Det er viktig at du kan takle mange ulike typer mennesker, og kan jobbe i et hektisk miljø.

Badevakt
Som badevakt bemanner du ulike vaktposter ved basseng og sklier. Du har ansvar for gjestenes sikkerhet ved blant annet å informere dem om instrukser ved den enkelte sklie. Ved eventuelle hendelser må badevaktene være forberedt på å utføre livredning og annen nødvendig førstehjelp. En badevakt må være svært oppmerksom og ha evnen til å holde konsentrasjonen oppe over lengre tid.
Badevakten er viktig for å gi våre badende gjester gode opplevelser i trygge rammer.

Saniteten/førstehjelp
Som medarbeider i Saniteten har du ansvar for å bistå gjester og ansatte ved skade eller andre behov. Du er med og gjennomfører opplæring i førstehjelp for badevakter og badevaktassistenter i Vannaktivitet i samarbeid med lederteamet der. Planlegging, gjennomføring og evaluering av jevnlige øvelser på badevaktene gjennom sesong er en vesentlig del av jobben for å sikre at vi har medarbeidere som ivaretar gjestenes sikkerhet på en god måte. Å være synlig i parken er viktig for både gjester og andre medarbeidere.

Kasserer
I denne avdelingen vil du ha ansvar for dagsoppgjør, veksel til de forskjellige utsalgsstedene, feilsøking og feilretting på kasser og terminaler. I tillegg vil det være noe praktisk bistand til Gjesteservice og ved personalkontroller. Du sender rapporter til hovedkontoret i Madrid, Spania og du må derfor kunne kommunisere med dem på enten engelsk eller spansk.

Les mer om stillingene >>
Les mer om Bø Sommarland >>

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Sandsværveien planlegger vi nå sommeren og i den forbindelse søker vi etter sesongens sommervikarer.

For å søke må du ha fylt 18 år innen 1. juni 2022. Stillingene vi lyser ut er som sommervikar, med mulighet for vakter utover høsten.

Søk her i dag!

Varefyller/kolonialmedarbeider
Avdelingen du skal jobbe i er ryggraden i MENY-butikken, og står for over halvparten av butikkens omsetning. I kolonialavdelingen finner du alt fra tørrvarer, drikkevarer, frysevarer, meieri og hygieneartikler. Dine oppgaver vil i stor grad bestå av varepåfylling, rullering og fremtrekk. Du vil også ekspedere i kassa, tømme panteautomaten, hente kundevogner og hjelpe kunder. Her må du ha fart i beina og smil om munnen, så lover vi artige dager på jobb i en avdeling der det alltid er noe å gjøre. For deg med erfaring og ansvarsfølelse kan stengeansvar følge stillingen.

Ferskvaremedarbeider
Som vår nye kollega i ferskvareavdelingen må du være blid, takle en utfordring eller to og gjerne ha interesse for mat. Vi forventer ikke at du kan åpne østers, beine ut et lammelår eller ta ut paven i en krabbe - for dette har vi nemlig tenkt til å lære deg. Det viktigste er at du er lettengasjert og at du synes kundeservice er gøy. Om du synes mat er spennende og har lyst til å lære mer, er det selvfølgelig et pluss. Du vil ekspedere kunder, håndtere ferskvarer, fylle varer og ta oppvasken. Dine nye kollegaer er både hyggelige og kunnskapsrike, og vil ta deg godt i mot i - uansett hvor mye eller lite du kan om mat fra før.

I alle stillingene må du like kundekontakt og service, det er en naturlig del av arbeidsdagen. Å kunne spandere et smil på en kunde, til tross for at du har mye å gjøre er viktig. I MENY setter vi kundeservice høyt, og det er mange kunder som ønsker hjelp. Nettopp derfor må du ha gode norskkunnskaper. Du må også ha fylt 18 år.

Les mer på deres nettsider>>
Kontaktinfo: Christine Risjord - [email protected] - 93413886

Om stillingen

Fagbokhandelen på campus Ringerike tilhører Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge. Vi trenger en ekstrahjelp som bokhandel-medarbeider som kan jobbe ved studiestart og steppe inn ved behov noen timer i måneden.

Arbeidsoppgaver vil være: service, kjøpshjelp og annet forefallende arbeid i butikk for studenter, forelesere og øvrige medarbeidere på campus Ringerike. 

Hvordan søker du?

Send din CV og en kort søknad til Ingeborg i Brage Bok Ringerike:

Ingeborg Frøyshov Rensel
E-post: [email protected]
Mobil: 932 28 922

Grand Hotel Åsgårdstrand søker hotellmedarbeidere - kokker, servitører, restaurantmedarbeidere og resepsjonister.

SØK NÅ! Send CV og søknad til: [email protected]

Vi er kjent for å yte god og personlig service i Unike Hoteller og som en del av vårt team blir du en viktig medarbeider for å ivareta dette ryktet. Hotellet er på utkikk etter deltid, sommerhjelp og tilkalling.

Hva vi forventer av deg: 

 • At du er en blid, arbeidsom og engasjert person som liker å ta ansvar.

 • At du er serviceinnstilt og alltid setter gjesten først - hver dag.

 • Positiv holdning til medarbeidere og gjester og bidrar til innsats på tvers av avdelingene til det beste for våre gjester, dvs at du er villig til å gå "den ekstra mila" for å tilfredsstille våre gjester.       

 • Søkere med erfaring fra liknende arbeid blir foretrukket, men full opplæring vil bli gitt for den rette personen som ønsker seg inn i hotellbransjen. Det vil også være en fordel med kunnskap om hotellsystem, vi benytter Picasso.

 • Du er god på å takle stress og har stor arbeidskapasitet.        

 • Aktivt bidrar til ett positivt og godt arbeidsmiljø.        

 • Gode og tydelige kommunikasjonsevner, må beherske norsk skriftlig og muntlig.

Lønnsbetingelser, tiltredelse og personalfordeler:

 • Lønn ihht avtale·        

 • Tiltredelse snarest.      

 • Personalrabatter på øvrige hotell i kjeden.        

 • Gode karrieremuligheter for den rette.        

 • Gleden av å få jobbe med profesjonelle og dyktige kolleger.        

 • God opplæring med fokus på deg som medarbeider og trygghet i din nye rolle.

Om arbeidsgiveren:

Unike Hoteller er en eksklusiv hotellkjede i vekst og består av hoteller i Arendal, Seljord, Morgedal, Stavern, Sandefjord, Åsgårdstrand og Leikanger. Vår visjon er at vi skal gjenskape den ærverdige hotellopplevelsen.

Grand Hotel Åsgårdstrand ligger idyllisk til ved småbåthavnen i Åsgårdstrand, og har panoramautsikt over Oslofjorden. 78 rom (inkl 2 handicaprom). Hotellet har rom for allergikere. Alle rom er røykfrie. Vår konferanseavdeling består av 4 plenumssaler, 2 møterom og 3 grupperom. Vi har egen konferanselobby for kaffepauser og avslapping, og her er forholdene lagt til rette med tanke på miljø, trivsel og spesiell atmosfære. Hotellet er åpent hele året og byr på kurs og konferanser med beliggenhet, opplevelser og kultur. Overnatting i historiske omgivelser

Kongsberg sykehus søker sykepleier i 100 % fast stilling - Bemanningssenteret, Vestre Viken

Ser du etter en en variert og faglig spennende arbeidshverdag, og ønsker du å kunne påvirke din egen turnus i en 100 % fast stilling?

Du ansettes i vårt Bemanningssenter og stillingen innebærer arbeid ved flere avdelinger. Stillingen rapporterer formelt til Bemanningssenteret, men i det operative vil du kjenne på en sterk tilhørighet til "ditt" sykehus og "dine" avdelinger. Du får en forutsigbar turnus med gode muligheter for egne ønsker.

Du vil få grundig opplæring ved 2-3 forskjellige avdelinger, og vaktene dine vil fordeles til avdelingene etter deres behov. Vi tilbyr deg fagdager både på moderpost og i regi av Bemanningssenteret. Gjennom denne stillingen vil du møte ulike pasientgrupper og tilegne deg erfaring fra forskjellige type fagfelt. Her er muligheten stor for å utvikle en bred og allsidig kompetanse, og stillingen passer for deg som anser deg som fleksibel og tilpasningsdyktig.  

Per i dag vil ditt arbeidssted være hyggelige Kongsberg sykehus, lokalsykehus for Flesberg, Rollag, Nore og Uvdal, Kongsberg og Øvre Eiker kommune. Sykehuset har akuttfunksjon innen medisin, ortopedi og gynekologi og er en av fire somatiske klinikker i Vestre Viken. Kongsberg by har sin beliggenhet i flotte omgivelser med nærhet til skog, alpinbakker og høyfjell. Ca. 1 times togtur til Oslo og et godt kollektivtilbud. Du finner også mange spennende fritidstilbud og et rikt kulturliv i denne fine byen. 

Høres dette ut som noe som passer for deg? Velkommen som søker til oss!

Mer info og link for å søke finner du her.