Spisesteder i Vestfold

På Campus Vestfold driver vi to spisesteder, en kaffebar og en kiosk. Vi gjør vårt ytterste for å tilby deg en variert meny, velsmakende mat og topp service!

Finn ut hva våre ulike spisesteder kan tilby, kontaktinformasjon og åpningstider, ved å klikke deg videre inn på hvert sted i menyen under.

Åpningstider.

 • Alimento

  Mandag 10. august åpner vi et nyoppusset Alimento! Både interiøret og maten er pusset opp og vi ønsker varmt velkommen til både nye og "gamle" studenter og ansatte!

 • Citadellet Kiosk

  Citadellet kiosk

  Citadellet ligger i Ragata, rett ved Smuget på Campus Vestfold. Her kan du blant annet kjøpe basis kioskvarer, pølser i brød/ lompe og frossen pizza.

 • Kafè Amfi

  Kafé Amfi

  Vi har dessverre hatt en større vannlekkasje og må derfor holde stengt. Vi åpner igjen i januar 2021. Kafé Amfi er en hyggelig kaffebar rett ved biblioteket og informasjonen på Campus Vestfold. Velkommen!

 • Spiseriet Forskningsparken

  Spiseriet buffet

  Spiseriet ligger rett ved hovedinngangen til Forskningsparken. Vi har åpnet igjen og serverer en enkel meny hvor du kan velge mellom påsmurt, suppe, ferdig blandet salat og en enkel varmrett. Velkommen!

 • Om våre kafeer

  I våre spisesteder finner du profesjonelle kokker bak grytene og god, næringsrik mat i diskene.Velkommen til oss!