Det er stor trafikk på sentralbordet, takk for tålmodigheten din!✌️ Har du leid studentbolig, men kom ikke inn på studiet? Du kan kansellere kontrakten innen 31. juli.
close

Språkkafé - gratis kaffe og vafler

🌍🗣️ Bli med på språkeventyr hver onsdag! 🗣️🌍Har du lyst til å legge ut på en språklig reise, utforske nye horisonter og få venner fra hele verden? Da trenger du ikke lete lenger! Vår ukentlige språkkafé er det perfekte stedet for både nordmenn og internasjonale studenter å fordype seg i en verden av språk, kulturer og herlige samtaler.

🗓️ Når og hvor: Hver onsdag fra kl. 14 - 15 på ÅTTE Kaffe og Bar.

Hva står på menyen?🇪🇸 Spansk 🇫🇷 Fransk 🇳🇴 Norsk 🇩🇪 Tysk 🇮🇹 Italiensk...og mye mer!
På vår språkkafé kan du:🗨️ Øve på å snakke: Delta i uformelle samtaler på målspråket ditt med en partner eller en gruppe morsmålsbrukere. På den måten blir du bedre til å snakke flytende og får økt selvtillit. Etter en stund er det din tur til å lære dem morsmålet ditt, for eksempel norsk!

🎲 Spill og moro: Utfordre deg selv med spesielle brettspill som er utviklet for å forbedre språkferdighetene dine samtidig som du har det gøy. Aldri før har det vært så underholdende å lære!☕ Gratis kaffe og vafler: Nyt gratis kaffe og deilige vafler mens du knytter bånd med andre språkelskere. Det er det perfekte drivstoffet for den språklige reisen din.

🌎 Få global kontakt: Bryt ned barrierer, få nye venner med ulik bakgrunn og utvid den kulturelle horisonten din - bli med på Language Cafe, der verden møtes gjennom ord, og hver onsdag er et mini-eventyr. Gå ikke glipp av denne muligheten til å lære, le og oppleve skjønnheten i språk og kultur. Vi ses der! 🌟🗺️🗨️🌐 #LanguageCafeWednesdays

Tid

onsdag 22. nov, 14:00 - 15:00

Hvor

ÅTTE Kaffe og Bar
Kongsberg

Personer

20 stk