Friendship (duo) releasekonsert // ÅTTE

Friendship er soloprosjektet til Fredrik Skalstad fra Kongsberg. Etter flere år med arbeid er Skalstad endelig klar for å spille nye låter på byens koseligste bar; Åtte Kaffe & Bar!
For å treffe atmosfæren i lokalet stiller Friendship som duo denne kvelden, Fredrik Skalstad og Jacob Holthe Thorsen.

Bandet Friendship så først dagens lys i 2010. Siden den gang har besetningen endra seg jevnlig, men fortsatt er det Fredrik Skalstad som står i spissen. I dag er det å regne for hans soloprosjekt og bak seg har prosjektet to album som begge har blitt godt mottatt i inn- og utland.

Siden andrealbumet har Friendship jobbet iherdig med å perfeksjonere et nytt og moderne sound. Lydbildet og tekstene har en annen karakter enn på de to første albumene. Det er endelig duket for slippkonsert for albumet «Alchemist of your Destiny». Låtene er skrevet av Skalstad og plata er co-produsert av Marius Ergo (Insomniac Bears, Lukestar, Snöras) utgitt på Apollon Records.

Bli med på en flott kveld med Skalstads låter framført i ny drakt. Duoen Skalstad & Holthe Thorsen spilte for første gang sammen på Lun bar i Oslo da plata ble offisielt utgitt 16.09.22. Konserten var en stor suksess og Skalstad ser fram til å spille i sin egen hjemby med denne unike besetningen.

Hjertelig velkommen skal du være!

For mer info, se www.friendshipnorway.com
CC: 150 kr / 100 kr (student)
Dørene åpner kl 20:00

Tid

fredag 28. okt, 20:00 -

Hvor

Kafe ÅTTE
Kongsberg

Personer

70 stk
Meld deg på