Metalheads Against Bullying - foredrag om mobbing

Det er en stor ære for oss i KNS å presentere et foredrag med Metalheads Against Bullying. Dette er et foredrag alle kan delta på om det så er elever, foreldre, studerende eller folk som ønsker å vite mere om mobbing.
Arrangementet er gratis og der vil bli salg av vafler, snacks og drikke (ingen alkohol). Man trenger ikke være glad i metal for å være med på dette!
Les mere om foredraget og MAB herunder:
Vi i metalheads against bullying er svært bekymret for utviklingen av mobbing i skolene. Elevundersøkelsen viser at mobbing har økt fra 7,9% til 9,9% av mobbing fra medelever den viser også økning av mobbing fra voksne på skolen. Vi mener at det må settes inn et større fokus på hva mobbing gjør med en person.
Metalheads agaisnt bullying er en bruker og pårørende organisasjon som setter mobbing på agendaen i samfunnet. Organisasjonen består av frivillige med egenerfaring av mobbing og hvilke konsekvenser mobbing gir i voksen alder. Disse frivillige vier sin fritid til å fortelle åpent om hva mobbing har gjort og hvordan det fortsatt påvirker dem flere år etter at mobbingen tok slutt. Vi tilbyr foredrag om hva mobbing er, og hva mobbing har ført til for våre foredragsholdere, disse personene snakker åpent, ærlig og brutalt om egne erfaringer
Våre Foredragsholdere:
Leif:
Snakker om hva mobbing er, hvilke konsekvenser mobbing gir og hvordan kan en stoppe mobbing. Har lang og god erfaring i kampen mot mobbing.
Svein Arild:
Snakker åpent om mobbing på skolen og i hjemmet og hva det førte til i voksen alder. Det snakkes åpent om og det å få kompleks posttraumatisk lidelse på grunn av mobbing, selvmordsforsøk, følelsen av å aldri strekke til, og hvor kraftig ord og handlinger påvirker en persons vilje til å leve

Tid

torsdag 29. feb, 18:00 - 20:00

Hvor

Kroa i Bø
Les mer/meld deg på