Bærekraftskonferansen 2024

Tema for konferansen vil være klima og miljø. Det blir en beskrivelse av status her og nå, med en positiv vinkling på hva som kan gjøres framover. Målet er å samle ulike perspektiver inn mot denne tematikken; at “økologen” skal møte “økonomen” og at tverrfagligheten ved campus Bø skal være en styrke på konferansen. Du er velkommen uavhengig av studieløp og du trenger ikke forkunnskaper!

Vi legger opp til at dette tverrfaglige møtet vil foregå i form av foredrag, panelsamtaler og workshops. Denne dagen er for deg som student og vi håper å gi deg faglig påfyll, motivasjon og håp knyttet til en pågående problemstilling!

Bærekraftskonferansen 2024 er en konferanse arrangert av Studentdemokratiet i Sørøst-Norge (SDSN), Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge (SSN), Campusstyret i Bø & Spire Bø på Universitetet i Sørøst-Norge campus Bø (USN). Dette er et arrangement for studentene ved universitetet hvor vi ønsker å sette fokus på bærekraft. Vi ønsker å skape et interaktivt arrangement som skal gi studentene og deltagerne håp, og løfte frem de mulighetene som ligger i å tenke tverrfaglig om bærekraft.

Tid

torsdag 15. feb, 12:00 -

Hvor

Kroa i Bø
Les mer/meld deg på