Legg inn arrangementer i Sørøst-kalenderen

fre. 12 aug.
Forsiden ssn.no/fra_filmen-019_wgmyru

Sørøst-kalenderen er studentene i Sørøst-Norges egen kalender. Her kan hvem som helst legge til et arrangement, og alle kan finne noe å delta på.

Finn noe å gjøre!

Sørøst-kalenderen samler alt som skjer for studenter i Sørøst-Norge. Det er enkelt å filtrere på campus, dato og type arrangement, slik at du kan finne noe som passer for deg. Under studiestarten er kalenderen proppfull av arrangementer fra fadderukene med konserter, speed friending, rebusløp og mengder av andre morsomme ting å gjøre.

Sørøst-kalenderen

Legg inn ditt eget arrangement i kalenderen

Hvem som helst kan legge inn sitt arrangement i Sørøst-kalenderen. Dette gjør du ved å trykke på "Opprett arrangement" nederst i kalenderen.

Arrangementet ditt trenger ikke å være stort eller profesjonelt (det kan selvsagt være det også;), det kan like gjerne være at du inviterer til tur, spillkveld eller noe helt annet.

Husk å legge inn informasjon om deg som arrangør (fyll ut kontaktinfo-delen av skjemaet), slik at vi kan komme i kontakt med deg ved behov.

Sørøst-kalenderen i Student Sørøst-appen
Studenter spiller brettspill

Bli med på eller arranger din egen brettspillkveld.

Legg inn arrangementet i god tid

Alle arrangementer behandles manuelt før de godkjennes og legges ut i kalenderen. Derfor er det viktig at du sender inn arrangementet ditt i god tid, helst en uke i før det går av stabelen, og senest to dager før.

Sørøst-kalenderen finner du så klart også i appen Student Sørøst!