Vestsiden Studentboliger

Priser fra kr 4450,-

Fra studiestart 2019 vil 155 splitter nye studentboliger stå ferdig på Kongsberg. Vi gleder oss!

Om byggene:

Vestsiden Studentboliger vil bestå av to bygg, et i massivtre og et med murfasade, med totalt 155 boenheter. Trebygget har fått navnet Silva, som betyr skog. Navnet bringer også tankene til sølv og sølvgruver som Kongsberg er kjent for. Bygget med murfasade har fått navnet Monti, som betyr fjell. Navnene refererer både til materialene byggene er laget av, og naturen de er omgitt av.

Silva vil bli et bygg på fire etasjer, mens Monti blir på tre etasjer. Begge byggene vil ha heis.  

Byggene vil ha følgende boligtyper:
• 50 hybler (ca 15 m²) med eget bad og felleskjøkken. 
• 6 HC-hybler (ca 20 m²) med eget bad og felleskjøkken.
• 85 hybelleiligheter med eget kjøkken og bad (19-20 m²).
• 4 HC hybelleiligheter med eget kjøkken og bad (26-29 m²).
• 10 toromsleiligheter med separat soverom, eget bad og kjøkken/stue (30 m²).

Beliggenhet:

Kort vei til universitetet og matbutikk. Gangavstand til Kongsberg sentrum og til studentkroa Louis.

Uteområder:

Det vil opparbeides fine, felles utearealer med grillplass for alle som bor i byggene. I tillegg vil det anlegges et offentlig parkområde som nærmeste nabo til bygget.

Parkering:

Foruten to HC-plasser på bakkeplan blir det ingen parkeringsplasser knyttet til byggene. Det vil være en parkeringskjeller i Silva, men denne vil ikke tilhøre studentboligene med unntak av sykkel- og skistall.

Utstyr:

Ved å klikke deg inn på byggene og enhetene får du en oversikt over hva som finnes av møbler og utstyr. Du må selv ta med dyne, pute, sengetøy, kjøkkenutstyr, rengjøringsutstyr og støvsuger. Det er ikke lov å fjerne møbler fra enheten, men du kan tilføre det du får plass til.


Dokumenter

Bygninger

Monti
Bygget med navnet Monti har 56 hybler med eget bad, tilknyttet felleskjøkken hvor 18/19 hybler deler kjøkken med egen stue.
Silva
Bygget med navnet Silva har 99 boenheter fordelt på 89 hybelleiligheter med eget bad og kjøkken og 10 toromsleiligheter.