Vestsiden Studentboliger

Priser fra kr 4450,-

Snart vil 155 splitter nye studentboliger stå ferdig på Kongsberg. Vi gleder oss!

Les om Vestsiden studentboliger i Laagendalsposten!

Om byggene:

Vestsiden Studentboliger vil bestå av to bygg, et i massivtre og et med murfasade, med totalt 155 boenheter. Trebygget har fått navnet Silva, som betyr skog. Navnet bringer også tankene til sølv og sølvgruver som Kongsberg er kjent for. Bygget med murfasade har fått navnet Monti, som betyr fjell. Navnene refererer både til materialene byggene er laget av, og naturen de er omgitt av.

Silva vil bli et bygg på fire etasjer, mens Monti blir på tre etasjer. Begge byggene vil ha heis.  

Byggene vil ha følgende boligtyper:
• 50 hybler (ca 15 m²) med eget bad og felleskjøkken. 
• 6 HC-hybler (ca 20 m²) med eget bad og felleskjøkken.
• 85 hybelleiligheter med eget kjøkken og bad (19-20 m²).
• 4 HC hybelleiligheter med eget kjøkken og bad (26-29 m²).
• 10 toromsleiligheter med separat soverom, eget bad og kjøkken/stue (30 m²).

Utstyr:

Ved å klikke deg inn på byggene og enhetene får du en oversikt over hva som finnes av møbler og utstyr. Du må selv ta med dyne, pute, sengetøy, kjøkkenutstyr, rengjøringsutstyr og støvsuger. Det er ikke lov å fjerne møbler fra enheten, men du kan tilføre det du får plass til.

Quooker:

Felleskjøkken er utstyrt med Quooker (varmtvannskran). Dette er en løsning hvor du får kokende vann (110 grader) rett fra krana. Det gjør at du som tilhører felleskjøkken på Monti ikke har behov for å ha med deg vannkoker. 

Beliggenhet:

Kort vei til universitetet og matbutikk. Gangavstand til Kongsberg sentrum og til studentkroa Louis.

Uteområder:

Det vil opparbeides fine, felles utearealer med grillplass for alle som bor i byggene. I tillegg vil det anlegges et offentlig parkområde som nærmeste nabo til bygget.

Internett:

Alle boenhetene har opplegg for internett. Boligene har fri internettilkobling som en gratis tilleggstjeneste.

Strøm:

Strøm er inkludert i husleien.

Fellesvaskeri:

Du finner vaskeri med vaskemaskiner og tørketromler i 1. etg i Silva. Du får vaskekort når du flytter inn. Dette kan fylles med verdi på nett.

Sykkel- og skibod:

I kjelleren i Silva finner du en sykkel- og skibod. Her kan du låse fast sykkel, ski og snowboard til fastmonterte stativer.

Avfallshåndtering:

Avfall sorteres og kastes i nedgravde avfallsigloer utenfor bygget. Husk å sortere! Elektrisk avfall kan legges i merket dunke på vaskeriet.

Nøkkelkort:

Du vil motta ett nøkkelkort (kostnadsfritt) når du flytter inn i boligen din.

Parkering:

Foruten to HC-plasser på bakkeplan blir det ingen parkeringsplasser knyttet til byggene. Det vil være en parkeringskjeller i Silva, men denne vil ikke tilhøre studentboligene med unntak av sykkel- og skistall.

Brannsikkerhet:

Her kan du lese mer om brannsikkerhet og brannvarslingsanlegget på Vestsiden. 

Dokumenter

Bygninger

Monti
Bygget med navnet Monti har 56 hybler med eget bad, tilknyttet felleskjøkken hvor 18/19 hybler deler kjøkken med egen stue.
Silva
Bygget med navnet Silva har 99 boenheter fordelt på 89 hybelleiligheter med eget bad og kjøkken og 10 toromsleiligheter.