Bestill time hos studentrådgiver

Når du trenger noen å snakke med, står våre studentrådgivere klare til å ta deg i mot. De er profesjonelle samtalepartnere med lang erfaring i å hjelpe studenter.

Rådgivertjenesten

Studentrådgivning er et tilbud til studenter som har behov for å snakke med en fagperson om personlige eller studierelaterte problemer.  

Mange studenter kommer fra tid til annen opp i situasjoner hvor man kan trenge profesjonell hjelp for å få orden på personlige forhold. Det kan være små eller større problemer som virker forstyrrende på konsentrasjonen rundt studiene. Bekymringene kan være knyttet til motivasjonssvikt, eksamensangst, problemer i familieforhold, rusproblematikk, spiseforstyrrelser, kostholdsveiledning, bekymring rundt sykdom/helse, seksuell helse, dødsfall, kjærlighetssorg eller andre forhold som forstyrrer din studenttilværelse.

Ikke vent for lenge med å ta kontakt, vi er et lett tilgjengelig tilbud for deg.

Våre rådgivere tilbyr terapeutiske tjenester, generell veiledning, individuelle samtaler, informasjon om rettigheter og hjelp til å komme i kontakt med det øvrige helse- og sosialapparat. Tjenesten er gratis og vi har taushetsplikt. Trenger du å søke om permisjon, innpass av fag og tilrettelegging av eksamen, søker du via Høgskolens digitale skjemaer.

Har du behov for å snakke med noen, kan du kan bestille samtaletime ved å klikke på e-postadressen til studentrådgiveren ved studiestedet du studerer, og du vil i løpet av kort tid få svar på din henvendelse.