Praktisk informasjon vedrørende hytteleie

Les gjerne gjennom den praktiske informasjonen og tildelingskriteriene for SSNs studenthytte før du søker om hytteleie.

Tildeling

Tildeling av studenthytta skjer fortløpende og ved loddtrekning i ferier som høstferie, juleferie, påskeferie og vinterferie. Søknader gjort av studenter prioriteres.

Tilbakemelding på søknad

Det vil bli gitt tilbakemelding på alle søknader. De som får tildelt hytte vil få tilsendt et tildelingsbrev og faktura på mail. De som ikke får tildelt hytte vil få et formelt avslagsbrev.

Dersom du ønsker å kontakte oss kan du ringe oss på telefon 31 00 90 00 (sentralbord) eller sende en e-post til [email protected].

Ferier

Høstferie, juleferie, påskeferie og vinterferie blir delt i to leieperioder og har egen pris per døgn. Tildeling av Studentsamskipnadens studenhytter for disse periodene skjer ved loddtrekning. Høstferien tildeles en måned før (uke 32), juleferien (inkludert nyttår) tildeles 15. oktober, vinterferien 15. januar og påskeferien to måneder før påske.

Avbestilling

Avbestilling av hytta må skje senest 14 dager før leieperioden. I ferier må avbestillingen skje senest 30 dager før leieperioden. Leiebeløpet for hytta vil bli avkrevd dersom avbestillinger etter dette tidspunkt medfører at hytta blir stående tom. 

Leie/renhold/skader

Den som reserverer hytta er ansvarlig for betaling av leie, nøkler, renhold og eventuelle skader på hytta som oppstår i leierperioden. Vask kommer i tillegg til hytteleien og er obligatorisk. Se prislisten for gjeldende pris.

Hund

Det er tillatt å ha med hund på hytta. Et premiss er dog at det støvsuges ekstra grundig før utsjekk, både for fremtidige allergiske gjester og for å lette jobben for renholdspersonalet. 

Studentsamskipnaden holder:

Alle forbruksartikler som ved, vaskemidler, gulvkluter, kluter, toalettpapir.
Norefjell: Dyner, puter og fullt kjøkkenutstyr til 10 personer.

Du må ta med:

Laken, putevar, dynetrekk, håndklær og kjøkkenhåndklær. Stearinlys, servietter og tørkerull tar du med etter eget ønske.

Nøkler:

Nøkkelsafe benyttes. Leietaker får oppgitt kode til nøkkelsafe første dagen i leieperioden.

Leieperiode:

Hytta disponeres fra 14:00 ankomstdagen til 12:00 avreisedagen. Kommer det ingen etter deg kan du gjerne benytte hytta litt lenger på avreisedagen, ta kontakt med oss om du ønsker å skyve på avreisetidspunkt.