Studenthytte på Norefjell

Den koselige studenthytta vår på Norefjell ligger nå ute for salg, etter et styrevedtak om at vi ikke lenger skal tilby hytteutleie. Den ble dessverre for dyr å holde ved like. MEN du kan fremdeles booke den! Vi leier ut helt frem til en salgsavtale er i boks. Dersom noen har booket hytta etter salgsdato blir vi nødt til å kansellere bookingen, men vi lover å gi beskjed i god tid hvis det skulle skje.

Hytte på Norefjell

Generelt om hytta

Hytta har god standard med tre soverom og sengeplass til ti personer. Det finnes dyner, puter og dekketøy til ti personer. Stue med utgang til terrasse, bad med WC i hovedetasjen og stort bad med badstue i underetasjen. Hytta har fasiliteter som TV og oppvaskmaskin.

NB! Det er ikke internett på hytta.

SØK om hytteleie via Min Side.
Se prisliste for informasjon om priser.
 

Parkering foregår nedenfor hytta, last ned pdf med kartutsnitt og ordensreglement (PDF 2,42 MB).

Avstander og GPS-koordinater

  • Adressen er: Øvre Hammarveien 8, Noresund
  • Ca. 2 timer kjøretid fra Horten/Tønsberg
  • 1,5 time kjøretid fra Drammen
  • 45 minutter kjøretid fra Ringerike
  • 1,25 time kjøretid fra Kongsberg

GPS koordinater: N 60.20486173 E 9.57249475 


Aktiviteter på Norefjell

Norefjell og områdene rundt har masse å by gjester på både sommer og vinter. Skisenteret på Norefjell var arena for de olympiske vinterlekene i 1952. Her kan du kjøre sammenhengende i over 6000 meter med en fallhøyde på 1010 meter – størst i Norden! Det er også alpinbakker på Tempelseter og Haglebu, og dessuten topp forhold for deg som liker langrenn. På Norefjell er det 100 kilometer med preparerte turløyper for de som liker å stå på langrenn.

Norefjell er et fantastisk turområde også om sommeren. Du kan gå til fots langs oppmerkede løyper opp til 1459 m.o.h. eller oppleve naturen fra hesteryggen. Krøderen er et flott fiskevann og mulighetene til fiske er gode. I området rundt Norefjell kan du dra på langturer med hundeslede på mystiske Holleia, du kan frese rundt i go-kart på Sigdal Motorsenter, eller plukke bringebær på Søndre Bjerkerud Gård. Norefjell har golfbane på Norefjell Golf Club og på Krøderfjorden kan du dra på båttur med M/S Kryllingen til Villa Fridheim (også kjent som Soria Moria fra tv-serien med samme navn). På Villa Fridheim kan du oppleve norske folkeeventyr i omgivelser som er som skapt for å komme i eventyrstemning og grupper kan bestille seg en spøkelseaften en sen høstkveld. Krøderbanen er også en opplevelse av de sjeldne.

Nyttige lenker:

Norefjell skisenter
Villa Fridheim – eventyrmuseum
Krøderbanen
Sigdal gokart
Søndre Bjerkerud Gård – her kan du plukke bringebær
Norefjell golfklubb