Sætre Notodden

Sætre studentboliger ble bygget i 1999, og totalrenoveres våren 2018. Boligene ligger cirka fem minutters gange fra høgskolen.

Om byggene:

Våren 2018 blir alle innvendige vegger malt i lyse farger, og gulvbelegg samt en del vinduer skiftes ut. I andre etasje får alle fire hybler eget, nyoppusset bad, i første etasje rehabiliterer vi baderom, men to og to må dele bad. Vi skifter kjøkken i begge etasjer og fornyer gardiner og det meste av inventar på hybler og kjøkken. Hver beboer får eget kjøleskap med liten fryser. Kjøkken i begge etasjer får oppvaskmaskin.

På Sætre er det totalt 60 hybler fordelt på sju hus, med åtte hybler i hvert hus (24G har 12 hybler). Hver hybel i andre etasje er på 15,3 kvm inkludert eget bad, i første etasje er de 12,1 kvm. I tillegg kommer  fellesareal. Fire studenter deler kjøkken i hver etasje. Vaskemaskin og tørketrommel finnes i hvert hus. Du må selv ha med dyne, pute, sengetøy, kjøkkenutstyr, rengjøringsutstyr og støvsuger. Det er ikke lov å fjerne møbler fra enheten, men du kan tilføre det du får plass til.

Utstyr:

I andre etasje har hyblene eget bad, mens to og to deler bad i første etasje. Rommene har garderobeskap, seng, skrivepult og kontorstol, bokhylle, lenestol og gardiner. Fire beboere deler kjøkken og stue, der finnes spisebord, komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. 

Internett:

Boligene har fri internettilkobling via Høgskolens IT-anlegg. Det er mulighet for streaming av TV signaler på hyblene og TV-skjerm på hvert kjøkken.

TV:

På fellesrom med TV-skjerm, hvor åtte eller flere beboere er tilknyttet, dekker SSN SnapTV. På fellesrom med færre beboere enn åtte, har hver enkelt mulighet til å bestille eget abonnement på for eksempel SnapTV

Transport:

Timebuss-forbindelse.


 

Husverter
Dokumenter

Avstander

 • Flyplass
  120 km
 • Campus
  0.35 km
 • Dagligvare
  1 km
 • Oslo
  116 km
 • Jernbane
  1.5 km

Bygninger

Sætre A-hus

Hus med 8 hybler. 2.etasjer

Sætre B-hus

Hus med 8 hybler. 2.etasjer

Sætre C-hus

Hus med 8 hybler. 4 med HC-standard. 2.etasjer

Sætre D-hus

Hus med 8 hybler. 2.etasjer

Sætre E-hus

Hus med 8 hybler. 2.etasjer

Sætre F-hus

Hus med 8 hybler. 2.etasjer

Sætre G-hus

Hus med 8 hybler og 2 dubletter. 2.etasjer