Papillon Kongsberg

Priser fra kr 4700,-

Om bygget:

Det sju etasjer høye bygget i Stasjonsbakken stod ferdig sommeren 2007 og inneholder 74 studentboliger, samt næringsareal og parkering under bakken. Studentboligene ligger i de fire øverste etasjene. Det er to fellesrom som alle beboerne kan benytte seg av. Alle boligene og innvendige fellesarealer er røykfrie.

Utstyr:

Ved å klikke deg inn på byggene og enhetene får du en oversikt over hva de forskjellige enhetene er møblert/utstyrt med. Dyne, pute, sengetøy samt kjøkkenutstyr må du ta med selv. Det samme gjelder for rengjøringsutstyr og støvsuger. Det er ikke lov å fjerne møbler fra enheten, men du kan tilføre det du får plass til.

Beliggenhet:

Papillon Studentboliger ligger nært Kongsberg sentrum og jernbanestasjonen på Kongsberg. Boligene ligger ca 1 km fra universitetet, gangavstand ca 10 min.

Uteareal:

Det er to takterrasser og et utvendig atrium som kan benyttes av beboerne. 

Fellesvaskeri:

Vaskeri i 2. etasje. Vaskekort kjøpes på vårt kontor i 3. etasje på universitetet. Les mer i bruksanvisning for vaskeriet og om pålogging til vaskeriet

Boder:

Alle leilighetene har tilgang til egen låsbar bod. 

Avfallshåndtering:

Beholdere er plassert i 1. etasje. Husk å sortere!

Internett:

Boligene har fri internettilkobling med mulighet for streaming av TV signaler som en gratis tilleggstjeneste. 

Strøm:

Strøm er inkludert i prisen.

Heis:

Det er heis i bygget. 

Parkering:

Felles sykkelbod i kjeller. Det er mulig å leie parkeringsplass i kjelleren. Kontakt Siri Berglia Hovind på 31 00 83 98 eller send en e-post til siri.hovind@ssn.no.

Nøkkelkort:

Her kan du lese om nøkkelkort på Papillon

Brannsikkerhet:

Her kan du lese mer om brannsikkerhet, og brannvarslingsanlegget på Papillon studentboliger


Dokumenter

Bygninger

Papillon

Papillion studentboliger ligger i sentrum av Kongsberg, og tilbyr flere forskjellige typer rom/leiligheter:

HC-leilighet:
Universelt tilpasset ettromsleilighet på 25kvm. Tilrettelagt for rullestolbrukere. Leiligheten har egen kjøkkenkrok og bad, samt kombinert oppholdsrom og soverom. Kjøkkenkroken inneholder kjøleskap, stekeovn og kokeplater. Du må selv ha med sengetøy og kjøkkenutstyr.

Hybel/kvartett:
Hyblene/kvartettene er på 17 kvm. Alle hyblene har eget bad, 4 stk deler kjøkken/oppholdsrom. Kjøkkenet inneholder oppvaskmaskin, komfyr, eget kjøleskap, matskap til hver beboer og stort spisebord med seks stoler. Du må selv ha med sengetøy og kjøkkenutstyr. Seks av hybelleilighetene er tilpasset rullestolbrukere.

Parleilighet:
Toroms leilighet 35,5 kvm. Inneholder kjøkkenkrok, bad, soverom og oppholdsrom. Kjøkkenkroken inneholder kjøleskap, stekeovn og kokeplater. Du må selv ha med sengetøy og kjøkkenutstyr. 

1-romsleiligheter:
1-romslelilighetene er på 19-27 kvm. Leilighetene inneholder sove-/oppholdsrom, kjøkken og bad. Kjøkkenet inneholder stekeovn/komfyr og eget kjøleskap. Badet er flislagt og har varmekabler. Du må selv ha med sengetøy og kjøkkenutstyr.

1-romsleilighet m/ terrasse:
Ettromsleilighetene m/ terrasse ligger i 5. etg. og er på 22 kvm. Leilighetene inneholder sove-/oppholdsrom, kjøkken og bad. Kjøkkenet inneholder stekeovn/komfyr og eget kjøleskap. Badet er flislagt og har varmekabler. Du må selv ha med sengetøy og kjøkkenutstyr. 

Størrelse på senger:
Hybler: 90 x 200 cm
Parleiligheter: 150 x 200 cm