Papillon Kongsberg

Papillon Studentboliger ligger nært Kongsberg sentrum og jernbanestasjonen på Kongsberg. Boligene ligger ca 1 km fra høyskolen, gangavstand til høyskolen ca 10 min.

Bygget i Stasjonsbakken stod ferdig sommeren 2007 og består av syv etasjer og inneholder 74 studentboliger, samt næringsareal og parkering under bakken. 10 av parkeringsplassene er øremerket studenter, ta kontakt med boligavdelingen for å søke om plass. Studentboligene ligger i de fire øverste etasjene. 

Ved å klikke deg inn på byggene og enhetene får du en oversikt over hva de forskjellige enhetene er møblert/utstyrt med. Dyne, pute, sengetøy samt kjøkkenutstyr må du ta med selv. Det samme gjelder for rengjøringsutstyr og støvsuger. Det er ikke lov å fjerne møbler fra enheten, men du tilføre det du får plass til.

Boligene har fri internettilkobling med mulighet for streaming av TV-signaler som en gratis tilleggstjeneste.

Ulike typer boliger:

HC-leilighet:
Universelt tilpasset ettromsleilighet på 25kvm. Tilrettelagt for rullestolbrukere. Leiligheten har egen kjøkkenkrok og bad, samt kombinert oppholdsrom og soverom. Kjøkkenkroken inneholder kjøleskap, stekeovn og kokeplater. Du må selv ha med sengetøy og kjøkkenutstyr.

Hybel/kvartett:
Hyblene/kvartettene er på 17 kvm. Alle hyblene har eget bad, 4 stk deler kjøkken/oppholdsrom. Kjøkkenet inneholder oppvaskmaskin, komfyr, eget kjøleskap, matskap til hver beboer og stort spisebord med seks stoler. Du må selv ha med sengetøy og kjøkkenutstyr. Seks av hybelleilighetene er tilpasset rullestolbrukere.

Parleilighet:
Toroms leilighet 35,5 kvm. Inneholder kjøkkenkrok, bad, soverom og oppholdsrom. Kjøkkenkroken inneholder kjøleskap, stekeovn og kokeplater. Du må selv ha med sengetøy og kjøkkenutstyr. 

1-romsleiligheter:
1-romslelilighetene er på 19-27 kvm. Leilighetene inneholder sove-/oppholdsrom, kjøkken og bad. Kjøkkenet inneholder stekeovn/komfyr og eget kjøleskap. Badet er flislagt og har varmekabler. Du må selv ha med sengetøy og kjøkkenutstyr.

1-romsleilighet m/ terrasse:
Ettromsleilighetene m/ terrasse ligger i 5. etg. og er på 22 kvm. Leilighetene inneholder sove-/oppholdsrom, kjøkken og bad. Kjøkkenet inneholder stekeovn/komfyr og eget kjøleskap. Badet er flislagt og har varmekabler. Du må selv ha med sengetøy og kjøkkenutstyr. 

Størrelse på senger:
Hybler: 90 x 200 cm
Parleiligheter: 150 x 200 cm

Andre fasiliteter:
Boligene har fri internettilkobling med mulighet for streaming av TV signaler som en gratis tilleggstjeneste.
Alle leilighetene har tilgang til egen låsbar bod.
Alle boligene og innvendige fellesarealer er røykfrie.
Vaskeri, 2.etasje. Vaskekort kjøpes på vårt kontor i 3.etasje på høyskolen.
Felles sykkelbod i kjeller.
Bygget inneholder to fellesrom, to takterrasser og et utvendig atrium som kan benyttes av beboerne. 

Strøm:
Strøm er inkludert i prisen.

Husverter
Dokumenter

Avstander

 • Flyplass
  98 km
 • Campus
  1 km
 • Dagligvare
  0.06 km
 • Oslo
  83 km
 • Jernbane
  0.03 km

Bygninger

Papillon

Papillion studentboliger ligger i sentrum av Kongsberg, og tilbyr flere forskjellige typer rom/leiligheter.