Koronainformasjon: Vi har åpent!

fre. 14 jan.
Unsplash/Diverse illustrasjonsbilder/pexels-cdc-3992933_s1aimq

Her finner du informasjon om hvilke regler for smittevern som gjelder i SSNs tjenester nå. Vi oppfordrer forøvrig alle til å følge rådene fra FHI.

Kort fortalt:

Spisesteder, bokhandler, treningssentre og servicekontorer holder åpent. Det er enkelte begrensninger i tilbudene, men vi er her for dere, studenter!

Se oversikten over alle våre servicetilbud og åpningstider her.

Arrangementer

Når det meste av undervisningen er gjort digital, er det desto viktigere at du som er student opprettholder sosial kontakt på andre måter. Vi i SSN vil oppfordre deg til å møte venner og medstudenter utendørs, bli med på digitale arrangementer og ellers følge gjeldende regler for avstand og munnbind.

Studentene i TimeOut planlegger en rekke aktiviteter for det nye året, så følg med i Sørøst-kalenderen, både for digitale og fysiske arrangementer. Kalenderen kan du både se her på ssn.no eller i appen Student Sørøst.

Spisesteder

  • Hold 1 meter avstand til andre enn de du bor sammen med.

  • Registrer deg via QR-kode på bordet dersom du setter deg ned for å spise.

Se åpningstider i våre kantiner og kaféer her. Velkommen!

Trening

Treningssentrene er åpne og etter lettelsene i restriksjoner som gjelder fra fredag 14. januar vil vi igjen kunne tilby gruppetrening! Timeplaner for gruppetrening finner du på treningssentrenes egne sider.

Les retningslinjene for smittevern på treningssentrene våre i Vestfold og Ringerike her.

Les om MOOV i Drammen på deres egne nettsider.

SSN Helse, samtaletjenesten er åpen

Vi holder åpent for både fysiske og digitale samtaler. Kurs gjennomføres digitalt.

Studentboliger

Du kan lese utfyllende om hvilke regler som gjelder i SSNs studentboliger her.

Servicekontorer

Servicekontorene holder åpent som vanlig. Vi oppfordrer alle besøkende til å benytte munnbind og håndsprit, samt holde meteren til andre besøkende og ansatte. Kontakt oss dersom du skal hente nøkkel og er i karantene eller isolasjon.

Brage Bok

Brage Bok er åpent som vanlig, se åpningstidene her. Pensumpakker for en rekke studier ligger ferdig pakket og klare, og kan bestilles for henting i butikk eller med gratis levering i hele januar.

Bestill pensumpakke