Har du også lyst på lettvint middag?

ons. 19 jan.
Mat og drikke/Studenten, Bø/kafe_studenten-3653_d5ygxo

Da er du ikke alene! På bakgrunn av studenters ønske om ferdiglaget middag, tester SSN nå ut et skikkelig Ez-yyy (easy) middagskonsept!

Pilotprosjekt i Drammen

SSN jobber kontinuerlig med å skape nye konsepter basert på studentenes tilbakemeldinger, og ønsker alltid å kunne legge til rette for at studenthverdagen får litt bedre gli.

Lettvint middag er noe mange har ønsket seg. Enten som et tilbud på campus på ettermiddagen, eller for å ta med hjem. Derfor tester SSN nå ut Ez-yyy studentmiddag (leses easy, om du sliter litt med henge med her😆 ) på Campus Drammen.

Pilotprosjektet vil gå på Café Papirbredden i Drammen fra 31. januar til 11. februar 2022.

Klippekort

Studentene i Drammen får mulighet til å forhåndsbestille og -betale tre til ti middager via et bestillingsskjema. En middag koster kr 59,-

Når de henter maten, betaler de for middagene de har bestilt, og får med seg et klippekort. Så brukes kun klippekortet når de neste måltidene skal hentes. Kanskje det til og med er mulig å be mamma, pappa eller favoritt-onkelen om å sponse noen Ez-yyy studentmiddager?

Visste du at du i Student Sørøst-appen kan be noen andre om å betale for det digitale kaffekortet ditt?

Positive studenter

- Dette konseptet kommer jeg til å teste! Det er helt perfekt med ferdiglaget, ordentlig middag på de dagene som er litt ekstra travle, sier Esra Demir, som går andre året på sykepleie i Drammen.

Sebastian Iljazi er kjøkkensjef på Café Papirbredden i Drammen, og han ønsker Esra og alle andre Drammens-studenter hjertelig velkommen:

- Vi skal gjøre vårt ytterste for å levere varm, næringsrik og skikkelig god middag til alle som ønsker det. Nå gleder vi oss til å sette i gang og håper at bestillingene vil strømme på, sier han.

Kokk viser mat for hjemlevering til studenter
Kokk skjærer poteter
Papirbredden i Drammen

Sebastian Iljazi er kjøkkensjef på Café Papirbredden in Drammen.

Kan bli et tilbud på alle campus

- Vi har gledet oss lenge til å få testet ut dette konseptet, og jeg håper at studentene i Drammen kjenner sin besøkelsestid nå, sier Simon Hogstad, prosjektleder for eventer og forretningsutvikling i SSN.

- Dersom piloten viser seg å fungere, kan forhåndsbestilling og kanskje også levering av mat være noe vi vil tilby i fremtiden på alle campus hvor vi har et spisested, avslutter han.

Er du student i Drammen og vil teste Ez-yyy studentmiddag? Les mer og bestill her.