SSN søker engasjerte studenter til lønnet arbeid!

Vil du være med på å bidra til en bedre hverdag for dine medstudenter? Vi søker nå en rekke medarbeidere som skal styrke våre sosiale tiltak for studenter.

Glade studenter i gruppe

Bli studentmedarbeider!

Det har vært et krevende år for oss alle, og vi vet at dere som er studenter er ekstra påvirket av koronarestriksjonene. Vi har derfor fått i oppdrag å engasjere studenter som skal jobbe med ulike tiltak for å gjøre studiehverdagen bedre denne våren.

Som studentmedarbeider vil du bli en del av et team med engasjerte ansatte og studenter som sammen skal skape en bedre hverdag for studentene. Vi søker derfor engasjerte, strukturerte og nytenkende studenter til en rekke stillinger. 

Søknadsfrist: fortløpende 
Varighet: Ut juni 2021, med mulighet for sommerjobb/forlengelse 

Gå til bunnen av sida for å finne søknadsskjema ;)

Følgende stillinger skal besettes:

Studentaktivitører  

Vi søker handlekraftige studentmedarbeidere, som ønsker å arrangere ulike sosiale tiltak og å bidra sosialt selv. Våre studentaktivitører skal delta i planleggingen og gjennomføringen av fysiske og digitale lavterskeltilbud for studentene ved alle SSNs campus. Studentaktivitørene vil bli godt kjent med alle våre tjenesteområder og samarbeide tett med andre studentansatte for å bidra til et aktivt og inkluderende studentliv. 

Arbeidssted: Etter avtale
Stillingsprosent: opptil 20-60 % per stilling  (basert på søkers ønske og kapasitet)
Spørsmål om stillingene: Tonje Iren Berg Furustad 
Tlf: 916 22 333 
E-post: [email protected]


Innholdsprodusenter og oversetter

Vi ser etter ni innholdsprodusenter og en oversetter (norsk til engelsk) til vår nye studentredaksjon! Teamet vil bestå av studenter med ulik campus-tilhørighet og faglig bakgrunn, og sammen skal dere lage innhold til nettsiden ssn.no og SSNs sosiale mediekanaler. Målet med redaksjonen er at vi ønsker å vise bredden i SSNs tilbud til studenter, fra studentperspektiv, og å gi et innblikk i hvordan studentlivet ved USN kan være. Målet er å vise andre studenter hvordan de kan få mest mulig ut av studietiden sin.  

Vi ser etter deg som er interessert i å fortelle gode historier. Om noen av dere bor i våre studentboliger er dette en bonus! Det viktigste er at du er tett på studielivet og har en fleksibel hverdag med mulighet for oppdrag på dagtid.  

Arbeidssted: Etter avtale
Stillingsprosent: 20-60 % per stilling (basert på søkers ønske og kapasitet)
Spørsmål om stillingene: Linda Tangen
Tlf: 930 72 222
E-post: [email protected]


Fyll ut skjemaet under for å søke:

Tar du utfordringen og sender søknaden i for eksempel videoformat er det ekstra gøy!

Får du ikke opp skjemaet under? Her kan du også finne søknadsskjemaet.

Vi tilbyr:

  • En spennende jobb i et prosjekt som gir god erfaring til din utdannelse.
  • Mulighet til å påvirke og utvikle velferdstilbudet til studentene.
  • Mulighet for faglig og personlig utvikling.
  • Lønn etter avtale.

Om SSN

SSN er studentsamskipnaden i Sørøst-Norge, og vi yter service til studenter på følgende åtte USN-campuser; Ringerike, Drammen, Horten, Porsgrunn, Bø, Rauland, Notodden og Kongsberg, i tillegg til Politihøgskolen i Stavern, Fagskolen Tinius Olsen og Fagskolen Vestfold og Telemark. Organisasjonen har til sammen ca. 150 ansatte. Våre primære virksomhetsområder er studentboliger, spisesteder, bokhandel, idrettssenter, barnehager, samt studenthelsetjeneste.

SSNs kjerneverdier er trygghet, entusiasme og handlekraft. Kjerneverdiene legger klare føringer for hva studentene skal kunne forvente av oss, hva vi forventer av hverandre, hva vi forventer av søkere til stillinger hos oss og hva søkeren kan forvente av arbeidsgiveren SSN. Vi skal representere en trygg havn for våre studenter, med alt hva det innebærer. Studentene skal til enhver tid møte et entusiastisk og komplett team, som med sin handlekraft ivaretar deres behov og bidrar til en trygg og positiv studenttilværelse.