"Drop-in" for en samtale med psykolog eller terapeut

SSN Helses viktige samtaletjeneste for studenter blir nå enda mer tilgjengelig. Hver ettermiddag fra mandag-torsdag trenger du ingen timeavtale for å snakke med en psykolog eller samtaleterapeut.

Det ER godt å snakke med noen. Drop-in tilbudet er et tiltak for å hjelpe deg som student med å "lette på trykket", uten at du behøver å bestille time på forhånd. Det kan bli med denne ene timen, eller vi kan sette opp flere timer.

Lavterskeltilbud

Kristin Mute, psykolog– Samtaletilbudet vårt er allerede et lavterskeltilbud hvor vi tilbyr timer raskt, og med drop-in tilbudet blir vi enda mer tilgjengelige. Vi har alltid hatt drop-in på telefon, men nå formaliserer vi det og setter av en time hver ettermiddag til slike samtaler, forklarer Kristin Maute, som er psykolog i SSN Helse.

På alle USNs campuser har SSN erfarne psykologer og terapeuter som gjennomfører drop-in samtaler.

Kjærlighetssorg, ensomhet, eksamensnerver, angst, korona... man kan snakke med våre psykologer og terapeuter om hva som helst!

Ring for en digital drop-in-samtale:

SSN Helse tilbyr drop-in-samtaler hver ettermiddag fra mandag-torsdag fra klokken 12.00-12.30.

Du kan velge om du ønsker å komme til oss på kontoret eller ringe. 

Du finner lokasjon og telefonnummer til dine lokale SSN-terapeuter ved å velge din campus i sidemenyen, og scrolle litt nedover :-)

Bestilling av ordinær førstegangstime til samtale hos SSN Helse kan du gjøre via timebestillingsknapp på ssn.no.