• Vi har ledige studentboliger!

  campus kjølnes

  Mange vet at vi har hovedtildeling av våre studentboliger i juni før studiestart, men visste du at du kan søke om studentbolig hele året?

 • Nye boliger bygget på samarbeid og solskinn

  Studentboliger

  Taler, rød løper, klipping av snor, omvisning og marsipankake var noe av det som stod på programmet da Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge (SSN) holdt offisiell åpning av de nye studentboligene på Campus Ringerike ved Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) den 28.09.2016.

 • Nye studentboliger på Campus Vestfold

  Fagerlund Studentboliger

  For å dekke etterspørselen etter flere boliger på Campus Vestfold, planlegger Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge nærmere 170 nye studentboliger på Fagerlund på Bakkenteigen. Om alt går etter planen startes byggingen våren 2017.

 • Nye studentboliger i Drammen

  Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge har skrevet kontrakt med Veidekke Entreprenør AS om oppføring av 195 studenthybler på Øvre Sund i Drammen. Boligene vil bygges som passivhus med hovedkonstruksjon i massivtre. Prosjektet har byggestart allerede i juni, og studentboligene skal stå innflytningsklare til studiestart 2017. Kontraktssummen er totalt på 150 millioner kroner.

 • Storsatsing på studentboliger!

  "Regjeringen fortsetter å legge til rette for bygging av rekordmange studentboliger. I 2016 gis det tilsagn om tilskudd til 2 200 hybelenheter over hele landet." - 255 av disse er øremerket studentboliger i Sørøst-Norge. (regjeringen.no).

Viser fra 71 til 79 av totalt 79 artikler