• Kongsberg = kanelbolle

  Kanelbollebakere

  Vår kafé Haspa på Krona i Kongsberg, er kjent som kanelsnurrens arnested på grunn av sine vanvittig gode boller med kanel og sukker i svingene. Nå ser det ut til at neste generasjon studenter tar saken i egne hender, og baker sine egne!

 • Frustrert mann ved PC

  Feil med utsending av leiekontraktfornyelse

  Til våre beboere: Vi har i dag sendt ut fornyelse av kontrakter og i den forbindelse har det oppstått noen vanskeligheter med åpning av dokument o.l. Vi er på saken og sørger for nye, "velfungerende" utsendinger så fort vi kan! Beklager ulempe og forvirring!

 • Søk sommerjobb NÅ!

  Søk sommerjobb

  Har du fortsatt ikke skaffet deg sommerjobb? Lurer du på hvordan du skal gå fram? Fortvil ikke, vi har samlet noen gode tips til deg!

 • Svar - påvirk - vinn!

  Svar og vinn

  I dag er det sendt ut en spørreundersøkelse om SSNs tjenester til et større antall studenter ved Høgskolen i Sørøst-Norge. Vi ønsker oss så mange svar som mulig, og kan friste med hele 10 universalgavekort a kr 500,-!

 • Barnehagedagen 2017: "Vi vil leke"

  Barnehagedagen 2017

  Barnehagedagen 2017 sitt tema er barnehagens arbeid med lek og lekens betydning for barns vennskap og markeres under mottoet "Vi vil leke". Årets markering gikk av stabelen 14. mars.

Viser fra 51 til 60 av totalt 85 artikler