• Leieavtale i boks, men ingen studieplass?

  Undrende student

  Du har fått tildelt studentbolig, men vet ennå ikke om du kommer inn på studiet ditt. Innen 20. juli gir Samordna opptak svar på hovedopptaket til høyere utdanning. Hva gjør du med leieavtalen om du ikke kommer inn?

 • Grønt er skjønt?

  Grønt eksteriør på Øvre Sund

  Våre nye studentboliger på Øvre Sund i Drammen, som skal stå klare til studiestart i august, har de siste dagene vært gjenstand for meningsytringer hva grønnfargen på selve bygget angår.

 • Kongsberg = kanelbolle

  Kanelbollebakere

  Vår kafé Haspa på Krona i Kongsberg, er kjent som kanelsnurrens arnested på grunn av sine vanvittig gode boller med kanel og sukker i svingene. Nå ser det ut til at neste generasjon studenter tar saken i egne hender, og baker sine egne!

 • Frustrert mann ved PC

  Feil med utsending av leiekontraktfornyelse

  Til våre beboere: Vi har i dag sendt ut fornyelse av kontrakter og i den forbindelse har det oppstått noen vanskeligheter med åpning av dokument o.l. Vi er på saken og sørger for nye, "velfungerende" utsendinger så fort vi kan! Beklager ulempe og forvirring!

 • Søk sommerjobb NÅ!

  Søk sommerjobb

  Har du fortsatt ikke skaffet deg sommerjobb? Lurer du på hvordan du skal gå fram? Fortvil ikke, vi har samlet noen gode tips til deg!

 • Svar - påvirk - vinn!

  Svar og vinn

  I dag er det sendt ut en spørreundersøkelse om SSNs tjenester til et større antall studenter ved Høgskolen i Sørøst-Norge. Vi ønsker oss så mange svar som mulig, og kan friste med hele 10 universalgavekort a kr 500,-!

Viser fra 41 til 50 av totalt 79 artikler