• Vestfolds beste studentboligutsikt!

  Utsikt fra sjette etasje

  På Bakkenteigen, mellom Raveien og Idrettsbygget, har nye Fagerlund Studentboliger skutt i været og alle seks etasjer er nå på plass. Vi har vært øverst i bygget og knipset noen bilder av det som må være Vestfolds beste studentboligutsikt!

 • Spar både miljøet og studielånet!

  Matsvinn

  I mange av våre spisesteder kan både lommeboken din og miljøet nå nyte godt av at SSN setter fokus på å redusere matsvinnet. Via vår leverandør Verdimat får vi nemlig tilgang til å gjøre bærekraftige innkjøp som kommer deg til gode på flere måter.

 • Verv en venn!

  Vi har ledige boliger! Bor du hos oss og kjenner noen som ser etter et nytt sted å bo? Verv en venn, da vel!

 • Vinn adventsgaver hver dag frem til jul!

  SSN Lukekalender 2017

  Vi i samskipnaden gleder oss til jul, og har derfor trommet sammen et fantastisk kobbel av adventsgaver for å gjøre ventetiden litt lettere. Er du student i Sørøst-Norge? Registrer deg i SSNs lukekalender allerede nå!

 • Fikk pengestøtte til app for studenter

  Kongsberg Student

  Studentene i Sørøst-Norge kan søke studentsamskipnaden om pengestøtte til studentretta aktiviteter eller prosjekter. De gode prosjektene får midler, og gjør du som Erlend Blom, optometristudent og aktiv i Studentsamfunnet i Kongsberg, kan du være en av de heldige i neste runde!

 • Åpnet gode boliger for fremtiden

  Bjørn Haugstad

  Bjørn Haugstad (H), statssekretær for Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, kastet glans over den offisielle åpningen av de nye studentboligene på Øvre Sund i Drammen.

Viser fra 31 til 40 av totalt 79 artikler