• Verv en venn!

  Vi har ledige boliger! Bor du hos oss og kjenner du noen som ser etter et nytt sted å bo? Verv en venn, da vel!

 • Vi støtter gode idéer!

  Yoga i Bø

  Gjør som Dominika på Campus Bø og søk SSN om støtte til en aktivitet! Har du en god idé eller et spennende prosjekt for studenter på trappene, kan du søke om penger innen 15. februar.

 • Svar helt ærlig!

  Rikke Lindstrøm og Mari B. Bjørn

  Studentenes helse- og trivselsundersøkelse (SHoT) 2018 kartlegger studentenes helse og trivsel i bred forstand, med hovedvekt på psykososiale forhold. Dette er Norges største studentundersøkelse om temaet.

 • Vestfolds beste studentboligutsikt!

  Utsikt fra sjette etasje

  På Bakkenteigen, mellom Raveien og Idrettsbygget, har nye Fagerlund Studentboliger skutt i været og alle seks etasjer er nå på plass. Vi har vært øverst i bygget og knipset noen bilder av det som må være Vestfolds beste studentboligutsikt!

 • Spar både miljøet og studielånet!

  Matsvinn

  I mange av våre spisesteder kan både lommeboken din og miljøet nå nyte godt av at SSN setter fokus på å redusere matsvinnet. Via vår leverandør Verdimat får vi nemlig tilgang til å gjøre bærekraftige innkjøp som kommer deg til gode på flere måter.

 • Vinn adventsgaver hver dag frem til jul!

  SSN Lukekalender 2017

  Vi i samskipnaden gleder oss til jul, og har derfor trommet sammen et fantastisk kobbel av adventsgaver for å gjøre ventetiden litt lettere. Er du student i Sørøst-Norge? Registrer deg i SSNs lukekalender allerede nå!

 • Fikk pengestøtte til app for studenter

  Kongsberg Student

  Studentene i Sørøst-Norge kan søke studentsamskipnaden om pengestøtte til studentretta aktiviteter eller prosjekter. De gode prosjektene får midler, og gjør du som Erlend Blom, optometristudent og aktiv i Studentsamfunnet i Kongsberg, kan du være en av de heldige i neste runde!

 • Åpnet gode boliger for fremtiden

  Bjørn Haugstad

  Bjørn Haugstad (H), statssekretær for Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, kastet glans over den offisielle åpningen av de nye studentboligene på Øvre Sund i Drammen.

Viser fra 1 til 10 av totalt 51 artikler