• Fikk pengestøtte til app for studenter

  Kongsberg Student

  Studentene i Sørøst-Norge kan søke studentsamskipnaden om pengestøtte til studentretta aktiviteter eller prosjekter. De gode prosjektene får midler, og gjør du som Erlend Blom, optometristudent og aktiv i Studentsamfunnet i Kongsberg, kan du være en av de heldige i neste runde!

 • Åpnet gode boliger for fremtiden

  Bjørn Haugstad

  Bjørn Haugstad (H), statssekretær for Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, kastet glans over den offisielle åpningen av de nye studentboligene på Øvre Sund i Drammen.

 • Spent, nervøs, sommerfugler i magen?

  Studentrådgiver

  Er du ny student kjenner du kanskje på nettopp disse følelsene akkurat nå. Å gå fra det trygge, vante kan være veldig spennende og samtidig veldig skremmende.

 • Leieavtale i boks, men ingen studieplass?

  Undrende student

  Du har fått tildelt studentbolig, men vet ennå ikke om du kommer inn på studiet ditt. Innen 20. juli gir Samordna opptak svar på hovedopptaket til høyere utdanning. Hva gjør du med leieavtalen om du ikke kommer inn?

 • Grønt er skjønt?

  Grønt eksteriør på Øvre Sund

  Våre nye studentboliger på Øvre Sund i Drammen, som skal stå klare til studiestart i august, har de siste dagene vært gjenstand for meningsytringer hva grønnfargen på selve bygget angår.

 • Kongsberg = kanelbolle

  Kanelbollebakere

  Vår kafé Haspa på Krona i Kongsberg, er kjent som kanelsnurrens arnested på grunn av sine vanvittig gode boller med kanel og sukker i svingene. Nå ser det ut til at neste generasjon studenter tar saken i egne hender, og baker sine egne!

Viser fra 1 til 10 av totalt 44 artikler