Moov In Drammen

Studentblokka Moov In ligger svært sentralt til og har de fleste fasiliteter rett utenfor dørene. Bygget består av 8 etasjer og 132 boenheter. I 1. og 2. etasje finner du Drammens råeste treningssenter Moov. Moov er et helt nytt konsept innen helse, trening og velvære, og har gode rabattordninger for studenter. Se Moov for mer informasjon.  

I utformingen av Moov-bygget er det tatt utgangspunkt i miljø, tilgjengelighet, høyteknologi og atmosfære. Bygget er universelt tilpasset, flere av boligene er tilpasset for rullestolbrukere, og det er heis fra parkeringskjelleren til toppetasjen. 

Det er gangavstand til jernbane og busstasjonen ca. 3 min, høgskolen ligger 100 meter fra de nye studentboligene. Alle boligene og innvendige fellesarealer er røykfrie.

Ved å klikke deg inn på byggene og enhetene får du en oversikt over hva de forskjellige enhetene er møblert/utstyrt med. Dyne, pute, sengetøy samt kjøkkenutstyr må du ta med selv. Det samme gjelder for rengjøringsutstyr og støvsuger. Det er ikke lov å fjerne møbler fra enheten, men du tilføre det du får plass til.

Ulike boligtyper:

Hybel/dublett: 
En 2-roms leilighet på 33 kvm. som deles av 2 beboere som har hvert sitt soverom på 7,5 m. Beboerne deler et romslig flislagt bad og har felles kjøkken/oppholdsrom på 18 kvm. Kjøkkenet inneholder oppvaskmaskin, komfyr, stort kjøleskap med frysedel, rikelig med kjøkkenskaper, kjøkkenbord og to stoler. 

HC-hybel/dublett: 
HC-hyblene er universelt tilpasset. Det vil si at boligen er tilrettelagt for rullestolbrukere, ellers er den identisk med en vanlig hybel/dublett. Dersom ingen rullestolbrukere ønsker bolig, tildeles de HC-tilpassede hyblene til andre søkere. 

Hybel/sekstett: 
Hybel/sekstett er på 16 kvm. Alle hyblene har eget bad, 6 stk deler kjøkken/oppholdsrom. Kjøkkenet inneholder oppvaskmaskin, komfyr, eget kjøleskap m/frys, merkede matskap til hver beboer og stort spisebord med åtte stoler. Det er utgang til egen balkong fra kjøkkenet i fem av seks sekstetter. Du må selv ha med sengetøy og kjøkkenutstyr.  

Parleilighet m/ takterrasse: 
Parleilighetene er på 27 kvm og ligger i byggets 8. etg. Boligen har egen romslig takterrasse med panoramautsikt. Leiligheten har åpen stue-/kjøkkenløsning og eget adskilt soverom med dobbeltseng. Parleliligheten tildeles til par som er samboere, hvor minst den ene er student ved HSN eller andre skoler tilknyttet SSN. Den kan også tildeles enkeltpersoner dersom det er av interesse. 
 
1-roms leilighet: 
Ettromsleilighetene er på 18 kvm. Leiligheten består av oppholdsom m/ kjøkkenkrok og bad. Kjøkkenet har god skapplass, og er utstyrt med stekeovn/komfyr og kjøleskap m/ frys.Du må selv ha med sengetøy og kjøkkenutstyr. 
 
1-roms leilighet m/ terrasse:
Samme innhold som 1-roms ovenfor, men med terrasse. Kun to 1-roms leiligheter av denne typen: 801 og 808.
 
2-roms parleilighet: 
2-Roms leilighetene er parleiligheter med eget soverom og er på 34 kvm. Leiligheten har åpen stue-/kjøkkenløsning og eget adskilt soverom med dobbeltseng. Parleliligheten tildeles til par som er samboere, hvor minst den ene er student ved HBV eller andre skoler tilknyttet SIBV. Den kan også tildeles enkeltpersoner dersom det er av interesse.
 
Andre fasiliteter:
Alle beboere disponerer egen låsbar bodplass og har tilgang til innvendig sykkelstall i kjelleren. Det er felles vaskeri i 3. etasje med vaskemaskiner og tørketromler. I 5. - 8. etasje er det felles takterrasser som alle beboere kan benytte seg av. Boligene har fri internettilkobling med mulighet for streaming av TV signaler som en gratis tilleggstjeneste. 
 
Strøm:
Elektrisitet er inkludert i husleia.            
Husverter
Dokumenter

Avstander

 • Flyplass
  79 km
 • Campus
  1 km
 • Dagligvare
  0.1 km
 • Oslo
  45 km
 • Jernbane
  1 km

Bygninger

Børsa

Bygg med ulike boligtyper; Hybel/dublett, hybel/sekstett, HC-hybel/dublett, parleilighet m/ takterrasse, HC-leilighet, 1-roms leilighet og 2-roms parleilighet.