Spisestedet Haspa

HASPA er spisestedet på KRONA - Kongsberg kultur- og kunnskapssenter. Du finner oss i 3. etasje ved inngangen fra øst/Kirkegata. KRONA er mer enn en høyskole. Det er Kongsbergs storstue og samlingspunkt.

Haspa
Kontakt

HASPA har i overkant av 300 sitteplasser. Nystekte kanelsnurrer, frokost, kaffe, påsmurt, salat- og yoghurt-bar får du fra vi åpner hver morgen, og rundt lunsjtider myldrer det av studenter, ansatte og besøkende på KRONA som nyter en sunn og smakfull lunsj.

Ordinære åpningstider:

Mandag - torsdag: 07:30 - 16:30
Fredag:                     07:30 - 15:30


Haspa
 

Haspa mat

- nystekte bakervarer fra tidlig morgen, Kongsbergs største salatbar, påsmurte delikatesser og velsmakende og hjemmelagde varmretter hver dag. På menyen finner du alt fra klassisk norsk tradisjonsmat til retter inspirert av de nyeste mattrender. Yoghurtbaren med müsli, frukt og dagens grøt er perfekt som sen frokost eller mellommåltid før lunsj.

Haspa drikke

- flere kaffemaskiner med ferskbrygget kaffe, både svart traktekaffe og espressodrikker fra nykverna bønner, varm sjokolade, te i mange varianter.
I tillegg har vi et rikholdig utvalg meierivarer, brus og mineralvann samt nylaget smoothie hver morgen. 

Haspa selskap 

- leietagere i Krona kan forhåndsbestille servering på reserverte plasser i cafeen for de mer formelle anledningene. Skjenkebevilling for servering til selskaper og ved arrangementer. 

Arrangementer/catering:

HASPA tilbyr alle typer servering i forbindelse med arrangementer i Krona. Vi kan skilte med skjenkebevilling, serviceinnstilte ansatte og kreative kokker som liker utfordringer. 

For tilpasset tilbud på alt fra kaffe og nystekt bakverk til festmiddag med bobler i glasset, ta kontakt med kjøkkensjef Simon Hogstad: 31 00 84 18 | simon.hogstad@ssn.no

Vi er selvsagt også behjelpelig med catering hjem eller til andre selskapslokaler i Kongsberg.


Besøksadresse:

Hasbergsvei 36, 3616 Kongsberg.