ÅTTE Kaffe & Bar

Rett utenfor Krona, vegg i vegg med SSN Brage Bokhandel, finner du ÅTTE. Navnet er hentet fra husnummeret i adressen Kirkegata 8.

Kontakt

Lun atmosfære og de beste kaffedrikkene på Campus finner du her. Berømt for sin helt spesielle kakao - laget på ekte sjokolade - gjerne toppet med krem og høvla sjokolade (eller kanskje heller mini-marshmallows, knuste oreokjeks og non-stop om du vil).

Husk å vise studentbevis for studentpris på mat og kaffe!

Vaffel på ÅTTE

Syltetøyet lager vi selv, og vafler er også en del av lunsjrettene på ÅTTE. Vafler med skagenrøre eller salami og brie er blant gjestenes favoritter. Synes du det er for skummelt å prøve noe nytt finnes det salater og sandwicher også.

Stort utvalg kaker er det også, og kakene er det kokkene i Haspa som baker!

Spill på ÅTTE

ÅTTE har et rikholdig utvalg brettspill og kortspill tilgjengelig for gjestene. Vi oppfordrer til å være sosiale sammen med andre fremfor å sitte hjemme foran hver sin skjerm. 

Drikke på ÅTTE

All slags kaffe, te og varme drikker får du håndlaget fra våre baristaer.

Skjenkebevilling med alle rettigheter og et stort utvalg med kald drikke fra flaske og fat, både med og uten alkohol. Man kan få Mocktails og Cocktails i alle farger og varianter.


åtte vafdfelSe våre åpningstider.

Følg med på Facebook for oppdateringer!


Arrangementer:

Utenom ordinær åpningstid er vi åpen for lukkede arrangementer for studenter eller andre. Ta kontakt på [email protected].

Facebook: https://www.facebook.com/attekaffeogbar/

Instagram: @attekaffeogbar

Kontaktinfo: 481 51 824 | [email protected]

Besøksadresse: Kirkegata 8, 3616 Kongsberg