Kaldnes Vestfold

Kaldnes studentboliger ble ferdigstilt til skolestart 2009.

Bygget som er oppført på tomt leid av Kaldnes Byutvikling, med flott beliggenhet rett ved vannkanten ved kanalen i Tønsberg med utsikt mot Slottsfjellet og Tønsberg brygge. Kun et steinkast unna brygga i Tønsberg, med gangavstand til Tønsberg sentrum med buss og togforbindelse.

Bygget har femtiseks hybelleiligheter a 18 kvm med eget bad og minikjøkken, møblert med garderobeskap, seng, skrivebord, skrivebordsstol, bokreol og gardiner. Boligene har fri internettilkobling med mulighet for streaming av TV signaler som en gratis tilleggstjeneste (ikke trådløst). Felles oppholdsrom med TV og eget vaskeri.

Mulighet for leie av parkeringsplass av Micasa AS - se artikkel om parkering under praktisk informasjon for nærmere informasjon om priser etc.

Ved å klikke deg inn på enhetene under Kaldnes får du en oversikt over hva de forskjellige enhetene er møblert/utstyrt med. Dyne, pute, sengetøy samt kjøkkenutstyr må du ta med selv. Rengjøringsutstyr og støvsuger er også lurt å ta med. Det er ikke lov å fjerne møbler fra enheten, men du kan ha med det du får plass til selv.

Husverter
Dokumenter

Avstander

 • Flyplass
  27 km
 • Campus
  15 km
 • Dagligvare
  0.45 km
 • Oslo
  103 km
 • Jernbane
  1.3 km

Bygninger