Kaldnes Brygge Vestfold

Kaldnes Brygge Studentboliger sto innflytningsklare til studiestart høsten 2014. Her fins det 23 parleiligheter og 72 1-roms leiligheter med eget bad og kjøkken. 

Bygget ligger, som navnet indikerer, på Kaldnes brygge. I umiddelbar nærhet til Tønsberg brygge, studentenes utesteder og Tønsberg sentrum. Gode kollektivforbindelser til skolen.

Fri internettilkobling med mulighet for streaming av TV signaler som en gratis tilleggstjeneste, tilgang til romslige boder. Flott uteområde. Felles oppholdsrom. Vaskeri. Heis. 

Det er en dørtelefon på Kaldnes Brygge. Den fungerer slik at du som bor der kan ringe til 94848156 og hoveddøren vil åpne seg. Det betyr at dersom du venter besøk kan de som kommer på besøk ringe deg når de står på utsiden og du kan ringe til dørtelefonen (så slipper du å gå ned og åpne). Det er kun du som bor der som kan ringe dørtelefonen – den vil ikke reagere dersom dine gjester ringer fra sin telefon.

Ved å klikke deg inn på  enhetene lenger ned på siden får du en oversikt over hva de forskjellige enhetene er møblert/utstyrt med. Dyne, pute, sengetøy samt kjøkkenutstyr må du ta med selv. Rengjøringsutstyr og støvsuger er også lurt å ta med. Det er ikke lov å fjerne møbler fra enheten, men du kan ha med det du får plass til selv. test

Husverter
Dokumenter

Avstander

 • Flyplass
  27 km
 • Campus
  15 km
 • Dagligvare
  0.35 km
 • Oslo
  103 km
 • Jernbane
  1.2 km

Bygninger

Kaldnes Brygge Studentboliger

Husleien inkluderer strøm og oppvarming via nærvarmeanlegg.