Fagerlund Studentboliger

Priser fra kr 4450,-

Fagerlund Studentboliger er under oppføring og skal stå klare til studiestart 2018. 10. august 2018 gleder vi oss derfor til å ønske velkommen til 156 nye beboere som vil få Vestfolds flotteste studentboligutsikt!

Om bygget:

Fagerlund Studentboliger vil inneholde totalt 156 boenheter fordelt på følgende boligtyper:

  • - 92 stk hybler med eget bad og felleskjøkken delt med 11-14 andre beboere (15-19 m²).
  • - 8 stk HC-hybler med eget bad og felleskjøkken delt med 11-14 andre beboere (21-28 m²).
  • - 40 stk ettromsleiligheter med eget kjøkken og bad (18-22 m²).
  • - 12 stk HC-ettromsleiligheter med eget kjøkken og bad (24 m²).
  • - 4 stk toromsleiligheter med separat soverom, eget bad og kjøkken/stue (38 m²).

Foruten studentboliger i de fire øverste etasjene, vil bygget også romme Studentsamskipnaden i Sørøst-Norges kontorer og servicesenter (1. etasje) og undervisningslokaler/kontorer for Fagskolen i Vestfold (2. etasje).

Alle boligene og innvendige fellesarealer er røykfrie.

Beliggenhet:

Boligene har en svært sentral plassering på Campus Vestfold, kun noen få hundre meter fra universitetsbyggene. Busstopp med shuttlebus til togstasjonen ligger også kun et par hundre meter unna.

Det er omtrent 20 minutter til Tønsberg sentrum og 5 minutter til Horten sentrum med buss/bil.

Uteareal:

Det vil opparbeides fine, felles utearealer med grillplass i front av bygget, samt stor sykkelparkering.

Fellesvaskeri:

På Fagerlund finner du vaskeri med vaskemaskiner og tørketromler i 1. etg inngang C. Du får vaskekort når du flytter inn, dette kan fylles med verdi på nett. Logg på vaskeri, brukernavn og passord vil bli oppgitt ved kjøp av vaskekort. Se bruksanvisning for påfylling av vaskebrikke og hvordan vaskeriet fungerer.

Boder:

I underetasjen finnes det et begrenset antall boder til leie, pris er kr 250,- per måned. Hver enhet har ikke egen tilknyttet bod.
Når du har fått tildelt bolig på Fagerlund og har signert kontrakten din, kan du søke om leie av bod via Min Side. På grunn av begrenset kapasitet kan det bli venteliste for å få tildelt bod.

Avfallshåndtering:

Avfall sorteres og kastes i nedgravde avfallsigloer utenfor bygget.

Internett:

Boligene har fri internettilkobling med mulighet for streaming av TV-signaler som en gratis tilleggstjeneste. Her kan du lese mer om brukerkonto og oppkobling, og her finner du mer spesifikk informasjon om internett og TV på Fagerlund

Strøm:

Strøm er inkludert i husleien.

Heis:

Det finnes to heiser i bygget, én ved inngang A og én ved inngang C.

Parkering:

Ti parkeringsplasser i underetasjen kan leies av studenter, fem av disse har lademulighet. Pris for leie er kr 800,- per måned med et ladetillegg på kr 100,-. Det finnes to HC-parkeringsplasser. Utover dette er det ikke tilknyttet parkeringsplasser til husets beboere, men det finnes gratis utendørs parkering på campus. Du kan søke om innendørs parkeringsplass via Min side

Det er egen sykkelparkering i byggets underetasje. Her kan sykler oppbevares tørt og trygt (husk egen sykkellås!).

Nøkkelkort:

Du vil motta ett nøkkelkort (kostnadsfritt) når du flytter inn i boligen din. 

Bruk pc eller mobiltelefon til å slippe besøkende inn hoveddøra!

Slik gjør du det: Logg deg inn på key.ssn.no hvor du bruker mobilnummeret ditt som brukernavn og pinkoden fra nøkkelkortet ditt som passord. "Slide to unlock" (sveip for å åpne) på valgt bygg (Fagerlund). Døren står nå åpen i 5-10 sekunder før den automatisk låses igjen

Brannsikkerhet:

Du kan lese mer om brannsikkerhet på SSN.no. Her finner du mer informasjon om brannvarslingsanlegget på Fagerlund


Følg Veidekkes egen prosjektside for Fagerlund Studentboliger på Facebook.


Husvert
Dokumenter

Bygninger

Fagerlund Studentboliger

Møblering og utstyr

Ved å klikke deg inn på de ulike enhetene får du en oversikt over hva de forskjellige boligtypene er møblert/utstyrt med. Dyne, pute, sengetøy samt kjøkkenutstyr må du ta med selv. Rengjøringsutstyr og støvsuger er også lurt å ta med. Det er ikke lov å fjerne møbler fra enheten, men du kan selv tilføre det du får plass til.

Bildeeksempler

Siden Fagerlund Studentboliger fortsatt er under oppføring, har vi foreløpig ingen bilder av hyblene og leilighetene. Ta derfor gjerne en kikk på bildene av våre boliger på Øvre Sund i Drammen, som stod ferdige til studiestart 2017. Disse har mange likhetstrekk med hvordan de ferdige boligene vil se ut på Fagerlund Studentboliger.