Campus Ringerike Studentboliger

Priser fra kr 4310,-

Her vil du bo! Campus Ringerike Studentboliger består av to bygg, Luna og Terra, og har universitetet som nærmeste nabo.

Om byggene:

Campus Ringerike Studentboliger sto klare til studiestart 2016 og har 150 boliger til 154 studenter.

Utstyr:

Ved å klikke deg inn på byggene og enhetene får du en oversikt over hva som finnes av møbler og utstyr. Du må selv ta med dyne, pute, sengetøy, kjøkkenutstyr, rengjøringsutstyr og støvsuger. Det er ikke lov å fjerne møbler fra enheten, men du kan tilføre det du får plass til.

Beliggenhet:

Rett ved siden av universitetet. 

Uteareal:

Foran boligene finnes et flott uteområde med grillplass, til fri benyttelse for alle beboere.

Fellesvaskeri:

Du finner vaskeri med vaskemaskiner og tørketromler i U1 i Luna, det ligger forbi postkassene i hovedinngangen og inn døren til venstre før heisen. Du kjøper vaskekort på servicekontoret, og fyller det selv på nettet. Logg på vaskeri, brukernavn og passord vil bli oppgitt ved kjøp av vaskekort. Se bruksanvisning for påfylling av vaskebrikke og hvordan vaskeriet fungerer.

Boder:

Alle leietakere har tilgang til egen bod i kjeller (U1). Størrelsen boden til parleilighetene er 3 kvm, de andre bodene er 1,3 -1,5 kvm. Boden låses av med egen hengelås. Her er en oversikt som viser hvor din bod ligger (pdf 132 kb).

Avfallshåndtering:

Nedgravde avfallsigloer er plassert bak Luna. 

Internett:

Boligene har fri internettilkobling med mulighet for streaming av TV-signaler som en gratis tilleggstjeneste. Her kan du lese mer om brukerkonto og oppkobling

Strøm:

Strøm er inkludert i husleien. 

Heis:

Det er heis i byggene. 

Parkering:

Det er ikke gratis parkering knyttet til bygget, men det finnes parkeringsplasser til leie for studenter for kr 800,- pr mnd pr plass i parkeringskjelleren under bygget. Ta kontakt med campuskoordinator, Tina, om du ønsker å undersøke muligheten for å leie p-plass: tina-anine.lien@ssn.no. Alle har tilgang til felles sykkelbod. 

Nøkkelkort:

Du vil motta ett nøkkelkort (kostnadsfritt) når du flytter inn i boligen din. Bruk kortet slik: 

Ytterdører: Hold kortet inntil leseren. Det skal blinke grønt i leseren. Tast inn din firesifrede kode (du velger kode selv når du får tildelt nøkkelkortet). Døren låses opp. 

Innerdører: Hold kortet inntil leserenheten. Trykk ned håndtaket og åpne døren når du får grønt lys og et enkelt pip. Døren låses automatisk når den lukkes, men kan alltid åpnes innvendig med dørvrideren.

Grønt og rødt lys blinker vekselvis: lav batterispenning, batteriene må byttes med en gang. Ved lav batterispenning kan det også forekomme at rød og grønn blinker samtidig. Meld fra til oss om at det er behov for batteribytte.

NB! Ikke lag hull i eller skriv på nøkkelkortet – det kan slutte å fungere.

Husk at alle nøkkelkort må leveres tilbake til oss når du flytter ut! Det tilkommer gebyr ved manglende innlevering.

Brannsikkerhet:

Her kan du lese mer om brannsikkerhet.


Husvert
Dokumenter

Bygninger

Luna

Bygget med navnet Luna har 80 boenheter fordelt på parleiligheter, hybelleiligheter med eget bad og kjøkken, og hybler med eget bad. Hyblene med eget bad er tilknyttet et felleskjøkken hvor sju hybler deler kjøkken med egen stue.

Terra

Bygget med navnet Terra har 70 boenheter fordelt på fem etasjer. Her finner du hybler med eget bad og stort felleskjøkken med stue, som fjorten hybler deler.