Studentbolig og korona

Skal du flytte inn i eller bor du i studentbolig? Da er det noen hensyn du må ta med tanke på korona.

Koronavirus-illustrasjon

I studentbolig bor mange mennesker tett på hverandre. Det er derfor SVÆRT viktig at alle passer på og følger smittevernreglene. Vask hender og hold avstand!

Har du vært i utlandet?

Dersom du har vært i land som er merket med rødt, må du i karantene når du kommer hjem. Land og områder som er merket med rødt finner du på dette kartet. Du kan flytte inn i studentboligen din hos oss selv om du er i karantene, men vi vil gjerne at du tar kontakt med oss på [email protected] eller ringer oss på telefon 31 00 90 00 slik at vi er klar over det.

Hente nøkkel

Dersom du skal hente nøkkel til studentboligen din, husk å holde avstand og ta de nødvendige forholdsregler når du besøker oss.

Dersom du er i karantene og skal hente nøkkel, må du kontakte oss på [email protected] eller ringe oss på 31 00 90 00, så finner vi en løsning for utlevering. 

Fest

Det er gøy å samles og bli kjent, og det synes vi absolutt at dere skal gjøre. Vi oppfordrer imidlertid alle våre beboere til å vise hensyn og unngå å arrangere store samlinger med mange mennesker tett på hverandre. 

Fått påvist smitte?

Dersom du får påvist smitte er det viktig at vi får beskjed av hensyn til naboene dine. Send beskjed til [email protected].

Her kan du lese mer om avstand, karantene og isolering.