Studentbolig og korona

man. 03 jan.
Unsplash/Boligartikler/noah-ZsyoDh_zek4-unsplash_azmkbp

Skal du flytte inn i eller bor du i studentbolig? Da er det noen hensyn du må ta med tanke på korona.

I studentbolig bor mange mennesker tett på hverandre. Det er derfor SVÆRT viktig at alle passer på og følger smittevernreglene. Vask hender og hold avstand.

Har du vært i utlandet?

De til enhver tid gjeldende regler for innreise til Norge finner du hos FHI.

Du kan flytte inn i studentboligen din hos oss selv om du er i karantene, men vi vil gjerne at du tar kontakt med oss, slik at vi er klar over det.

Hente nøkkel

Se åpningstider i SSNs servicekontorer.

Nøkkelhenting i koronatid

Viktig når du skal hente nøkkelen din: 

Husk å holde avstand og ta de nødvendige forholdsregler når du besøker oss!

NB! Dersom du er i karantene eller har symptomer på Covid-19 og skal hente nøkkel, setter vi pris på at du ikke kommer innom oss på servicekontoret.

Ta kontakt på [email protected] eller ring oss på 31 00 90 00, så finner vi en alternativ løsning for utlevering av nøkkel.

Gjester

Vi forholder oss til helsemyndighetenes anbefalinger om å begrense sosial kontakt mest mulig utenfor en husstand. Et kollektiv regnes som en husstand, og dermed gjelder denne regelen også for våre kollektiv. Ikke inviter gjester til sammenkomster på hybel/felleskjøkken, og sørg for å følge med på myndighetenes restriksjoner.  

Ved smitte i boligene

Ved smitte i boligene følger vi helsemyndighetenes råd. Det er viktig å huske på at det ikke er SSN som tar beslutningene i en slik situasjon, men at vår oppgave er å ha tett kontakt med kommuneoverlegen i gjeldende kommune og innrette oss etter de råd og tiltak vedkommende tar beslutning om i hvert enkelt tilfelle.   

Fått påvist smitte?

Dersom du får påvist smitte er det viktig at vi får beskjed av hensyn til naboene dine.

Kontakt oss