Tips og få kæsj!

Kjenner du en student som IKKE bor i studentbolig? Da har du nå en gylden mulighet til å spe på studielånet ditt!

Tips og få kæsj

For hver nye leietager du tipser oss om, betaler vi deg nemlig hele 1500 kroner! Det er ingen øvre grense på hvor mange du kan tipse oss om, men for å utløse betalingen, må tipset du sender oss resultere i en signert kontrakt og dermed en reell ny leietager.

Regler:

1.    Du kan tipse oss om så mange du vil! 
2.    Du får kr 1500,- per signerte kontrakt som er basert på dine tips til oss. Send navnet på din medstudent/venn til: bolig@ssn.no (skriv gjerne "Tips" i emnefeltet).
3.    Den nye leietageren må selv registrere seg og legge inn søknad på Min Side, hvor han/hun oppgir ditt navn. Kontrakten må være signert innen 1. februar 2020 for at den skal utløse premiering.
4.    Den nye leietageren kan ikke bo i våre boliger fra før eller allerede være i en søknadsprosess om studentbolig hos SSN. Ny leietager må kunne dokumentere at han/hun er student.
5.    Kampanjen varer til 1. februar 2020, med forbehold om at vi går tom for ledige boliger underveis.


Noen av grunnene til at det er så bra å bo i studentboligene våre:

Sitat fra student om å bo i studentbolig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Vi krever ikke depositum.
  • Det er trygt og sosialt å bo i studentbolig. Her kan du få venner for livet!
  • Vi har vaktmestere tilknyttet alle våre studentboliger, som hjelper til med smått og stort både på fellesarealer og i hver enkelt bolig.
  • Strøm er inkludert i alle boliger utenom familieleilighetene.
  • Det er fri internettilkobling.
  • Svært mange av våre studentboliger ligger nært campusene.
  • Som ordinær leietager har du kun to måneders oppsigelsestid (mot tre som er vanlig på det private leiemarkedet). Internasjonale studenter med boliggaranti har uoppsigelige kontrakter under studieoppholdet sitt.

Lykke til!