Risteigen studentbarnehage

Studentsamskipnaden driver Risteigen studentbarnehage i Kongsberg. Risteigen har sentral beliggenhet i et rolig boligstrøk ikke langt fra Kongsberg sentrum. Vi har en stor og fin utelekeplass hvor barna kan utfolde seg. Ungene er delt i to baser, Askeladden og Tyrihans. Vi har en god organisering og jobber mye i smågrupper. Vi tilbyr barnehageplasser for barn 0-6 år.

Kontakt

Våre ansatte er dyktige, erfarne og faglig oppdaterte. De har et stort engasjement for jobben sin, og er opptatt av å tilby kvalitet, verdier og opplevelser for deg og barnet ditt. Det å bli godt kjent, og å føle trygghet og tilhørighet, ser vi som et viktig fundament for at barna skal trives og ha morsomme og lærerike dager i barnehagen. 

Vi har fokus på barns medvirkning og læring gjennom jobbing med pedagogisk dokumentasjon. Vi bruker PC-er i det pedagogiske arbeidet med barna, en ny og spennende tilnærming til læring og pedagogisk dokumentasjon.

"Alle barn i studentbarnehagen i Kongsberg skal medvirke i sin egen hverdag, og møte voksne som har en lyttende holdning".

Våre åpningstider:

Mandag - fredag:  07:15 - 16:45

Besøksadresse:

Welhavens vei 15, 3613 Kongsberg

Se også:

Risteigen studentbarnehages årsplan 2016-2017