Risteigen studentbarnehage

Studentsamskipnaden driver Risteigen studentbarnehage i Kongsberg. Risteigen har sentral beliggenhet i et rolig boligstrøk ikke langt fra Kongsberg sentrum. Vi har en stor og fin utelekeplass hvor barna kan utfolde seg. Ungene er delt i to baser, Askeladden og Tyrihans. Vi har en god organisering og jobber mye i smågrupper. Vi tilbyr barnehageplasser for barn 0-6 år.

Kontakt

Engasjerte ansatte

Våre ansatte er dyktige, erfarne og faglig oppdaterte. De har et stort engasjement for jobben sin, og er opptatt av å tilby god kvalitet, gode verdier og gode opplevelser for deg og barnet ditt. Det å bli godt kjent, og å føle trygghet og tilhørighet, ser vi som et viktig fundament for at barna skal trives og ha morsomme og lærerike dager i barnehagen. 

Stort uteområde

Risteigen studentbarnehage har et stort uteområde som innbyr til allsidig lek for barn i alle aldre. I tillegg til et stort uteområde er vi så heldige at vi er lokalisert kun 300 meter unna Lågdalsmuseet. Her kan barna møte gårdsdyr som hest, sau, ku, kanin og geiter på sommerhalvåret. Det står også mange gamle hus og stuer fra rundt om i distriktet, fra så langt tilbake som 1700-tallet. Lågdalsmuseet bruker vi aktivt som turmål, spesielt om sommeren. Vi er også nærhet av Jonsekollen, byen og skogen.

"Alle barn i studentbarnehagen i Kongsberg skal medvirke i sin egen hverdag, og møte voksne som har en lyttende holdning".

Våre åpningstider:

Mandag - fredag:  07:15 - 16:45

Besøksadresse:

Welhavens vei 15, 3613 Kongsberg


Se også: 

Årsplan for Risteigen studentbarnehage 2019/2020. (PDF)